175 de milioane de euro pentru înlocuirea lui Mbappe

Rafael Leao, alternativa lui Mbappe la un preţ record de 175 de milioane de euro

0
213

Paris Saint-Germain (PSG) a început căutarile pentru înlocuirea starului, Kylian Mbappe, care se apropie de sfârșitul contractului său. După ce au realizat că jucătorul nu va mai evolua în sezoanele viitoare la Paris, şefii formaţiei din Hexagon au hotărât să ia o decizie rapidă.

Rafael Leao, alternativa lui Mbappe la un preţ record de 175 de milioane de euro

PSG vizează să-l aducă pe Leao ca înlocuitor al lui Mbappe, fiind impresionați de prestațiile acestuia. Giorigo Furlani, CEO-ul AC Milan, a confirmat prețul exorbitant: „Contractul lui Rafael Leao include o clauză de reziliere în valoare de 175 de milioane de euro.” Dar și înainte de asta, pot confirma că dorința lui Rafa este să rămână și să continue la AC Milan”, spune Furlani, citat de Fabrizio Romano.
Potrivit transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Rafael este de v 90 de milioane de euro. Lusitanul a reuşit în acest sezon să înscrie 10 goluri şi să dea 11 pase decisive pentru AC Milan. Leao pare să fie o alegere pe măsură pentru echipa PSG din cauza performanței solide din acest sezon.

Plecarea lui Layvin Kurzawa

Pe lângă situația lui Mbappe, PSG trebuie să facă față și altei pierderi importante. Layvin Kurzawa (31 de ani), fundașul lateral, se pregătește să plece de pe Parc de Princes. Conform jurnalistului Saber Desfarges, Kurzawa nu își va prelungi contractul cu PSG.
Real Betis este una dintre echipele interesate de serviciile lui Kurzawa, iar negocierile deja au început. În acest sezon, Kurzawa a avut o prezență limitată pe teren pentru PSG. Contractul său este pe cale să se încheie după 154 de meciuri și o contribuție considerabilă la echipă.
Transferat în 2015 de la AS Monaco pentru 25 de milioane de euro, Kurzawa a fost un element stabil în defensiva pariziană, dar acum se pregătește să își caute noi provocări în altă parte.

Lasă un comentariu