Accident grav pe Calea București. S-a răsturnat cu mașina pe care a furat-o

0
216
Accident grav pe Calea București
sursă foto: Infotrafic

Un accident grav a avut loc ieri dimineață, pe strada Calea București, din Craiova. Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, în data de 28 iunie, în jurul orei 05:00, cu privire la faptul că în zona Institut a avut loc un eveniment rutier.

Potrivit IPJ Dolj, în accident au fost implicați un tânăr de 19 ani și un copil de doar 12 ani. Se pare că băiatul de 19 ani a sustras mașina nesupravegheată, care avea cheile în contact, de pe strada Spania. Proprietarul autoturismului furat, a părăsit mașina pentru câteva clipe pentru a putea debloca o cale de acces.

Hoțul a condus autoturismul până la intersecția cu strada Calea București și, efectuând un viraj la dreapta, a pierdut controlul volanului. A urmat, apoi, o răsturnare demnă de filmele „Fast and Furious”, după ce a acroșat bordura care desparte sensurile de circulație. Autovehiculul a intrat în coliziune cu stâlpul semaforului de la intersecţia străzilor Calea București şi Petre Ispirescu.

În urma evenimentului, șoferul și copilul de 12 ani, pasager în mașină, au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Conducătorului i s-au recoltat probe biologice pentru a vedea dacă a consumat sau nu alcool. În plus, din cercetările efectuate, oamenii legii au descoperit faptul că tânărul șofer nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un comentariu