Andrei Burcă, vânat după EURO 2024! Ce ofertă a primit fotbalistul

0
131
Andrei Burcă, vânat după evoluția de la EURO
sursă foto: facebook Andrei Burcă

Andrei Burcă a intrat în vizorul șeicilor, după parcursul pe care l-a avut până în prezent, la Campionatul European. Echipa lui Edi Iordănescu s-a clasat pe locul I în grupă, iar un rol important în reușita tricolorilor l-a avut și fundașul central Burcă. Acesta a performat în toate cele trei meciuri pe care naționala le-a disputat în Germania.

Oferta primită de Andrei Burcă

Astfel, după reprezentația pe care a avut-o, românul a primit și o ofertă concretă. În sezonul trecut, Andrei Burcă a jucat în Arabia Saudită și a făcut eforturi considerabile, alături de echipă pentru a nu retrograda. Cei de la Al Akhdoud au plătit 1 milion de euro celor de la CFR pentru a-l aduce pe fundaș să joace în Asia. De curând însă, presa arabă a anunțat că o altă echipă îl vânează pe român. Este vorba despre Bani Yas, echipă care în trecut l-a avut sub contract și pe David Trezeguet, fostul Campion Mondial și golgheterul lui Juventus. Bani Yas a terminat în sezonul trecut pe locul 10, o poziție în clasament mult mai bună decât cea a celor de la Al Akhdoud, însă e adevărat că valoarea campionatului diferă.

Andrei Burcă, impresionat de suporteri la EURO: „Sunt cei mai tari!”

„Chiar dacă eram obosit după meciul cu Belgia, la final am simțit că e una din cele mai triste zile din viața mea când am ajuns în fața fanilor. Am încercat să facem tot ce depinde de noi. Dar noi nu avem o experiență la acest nivel și se vede, abia acum 8 ani am mai fost la acest nivel. Dar ce e sigur e că mereu vom da totul pe teren! Fanii români sunt cei mai tari de la EURO, pentru ei mi-aș da viața pe teren, dau 120%. Ce probleme de energie, de dureri… Când vezi cum românii îți scandează numele, cum te încurajează, că ne uităm și noi la presă, la ce filmulețe apar, dincolo de ce simțim pe stadion… Uiți tot, intri și dai tot! N-ai cum să nu faci asta”, a declarat Andrei Burcă.

Lasă un comentariu