Babasha, huiduit la concertul Coldplay

0
166

Cunoscuta trupă Coldplay a susținut aseară un concert pe Arena Națională. Aceștia l-au avut pe Babasha ca invitat special, dar se pare ca alegerea solistului Chris Martin a aprins dispute între cei 50.000 de oameni care au participat la acest concert.

Babasha este un cântăreț de manele, în vârstă de 22 ani de ani, care a fost invitat să cânte alături de Coldplay, dar după puțin timp de la urcarea pe scenă a acestuia, lumea a început să huiduie într-un mod frenetic. Momentul a devenit viral și a împărțit România în două.

Babasha, invitatul special al lui Chris Martin

Solistul trupei a povestit că a răsfoit trending-ul de pe youtube, și l-a găsit pe Babasha, ale cărui piese se bucură de un real succes. Tânărul a spus ca este o mare onoare, se bucură de această oportunitate, de faptul ca va interpreta o piesă compusă de el și speră să spargă barierele dintre genurile muzicale din România.

Reacțiile publicului

Fanii Coldplay, și-au arătat nemulțumirea față de invitatul special, fapt ce rezultă că la puțin timp dupa ce tânărul a început să cânte, a început adevăratul “spectacol”. Mulți au început să huiduie, să fluiere, toate acestea au dus la nedumerirea lui Chris Martin, iar din această cauză, spectacolul a fost pus pe pauză câteva minute, muzica s-a oprit, la fel și luminile, iar după câteva momente, concertul a fost reluat.

,,Am fost acolo, și am auzit cum 50.000 de oameni au huiduit acest copil să iasă de pe scenă. L-au huiduit atât de tare, încât aproape că i-au sugrumat vocea” , declară Dragoș Buzzi, în mediul online.

Nici artiștii de la noi din țară nu au stat departe, cântăreața Corina Bud, a spus pe contul ei de Instagram:

,,Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați și adevărați, să avem pe una din cele mai tari scene ale lumii, în deschidere de Coldplay, un asemenea moment lipsit de sens și adevăr. Publicul mereu are dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat”

Pe de altă parte, Theo Rosé a postat și ea pe o rețea de socializare părerea ei:

,,Dacă nu-ți place ceva, taci, tratezi cu tăcere. Nu te comporți ca huliganii, deci așa ceva, n-am trăit niciodată. Mi-a venit să plâng, mi s-a pus nodul în gat când a început toată lumea să huiduie și am plecat”.

După terminarea concertului, artista Corina Bud a făcut pe ,,reporterul”, a mers la diferiți oameni care au participat la concert, și i-a întrebat ironic ce moment nu le-a plăcut din cadrul spectacolului.

Prezența lui Babasha pe scenă alături de trupa Coldplay, dar și reacția nepotrivită a celor din public au devenit imediat virale. Unii au criticat alegerea trupei, iar alții reacția stupefiantă a publicului.

Lasă un comentariu