Bădărănism la festivalul Neversea! Un artist internațional a făcut un gest neașteptat. Fanii au fost șocați!

0
166
Bădărănism la Neversea
SURSA VIDEO: TikTok

Bădărănism la festivalul Neversea! Cunoscutul artist, G-eazy, a făcut un gest neașteptat în momentul în care a intrat pe scenă. De-a lungul carierei, G-Eazy a lansat hituri precum “Me, Myself & I” (în colaborare cu Bebe Rexha), “No Limit” și “Him & I” (alături de Halsey), consolidându-și reputația în industria muzicală. Pe lângă muzică, este cunoscut și pentru implicarea sa în diverse cauze sociale și pentru stilul său vestimentar distinctiv, adesea comparat cu cel al starurilor rock din anii ’50 și ’60.

Bădărănism la festivalul Neversea

În jur de 280.000 de persoane au luat parte la a șasea editie Neversea. În momentul în care acesta a urcat pe scenă, acesta a făcut doi pași, apoi a scuipat publicul. Motivul gestului nu este clar, cei mai mulți dintre fani, au fost șocați și evident deranjați de gestul acestuia.

Tot momentul a fost surprins de către un fan, care mai apoi a postat videoclipul pe o rețea de socializare. Nici persoanele care nu au fost prezente la festival nu au rămas cu o părere bună despre acesta după gestul văzut.

„Era maxim de drogat” , spune un fan al artistului

Unii dintre aceștia parcă au trecut peste gestul acestuia cu puțin „haz de necaz”, iar comentariile sunt pe măsură.

„Ploile de vara.. sunt imprevizibile 😌”, „De acolo mi s a taiat tot😂 am fost langa”, „V-a scuipat sa nu va deocheați😅”, „E om normal! Voi nu puteti scrie , ala canta si vorbeste si merge in acelasi timp , e reactia normala a organismului”

Ziua a patra a festivalului a adunat peste 68.000 de participanți entuziaști, veniți să îi vadă pe artiștii lor preferați precum G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Sara Bluma, Dub FX, Pax Tulum, Jeru Da Damaja, dar și artiști români ca Puya, Delia, DOC, Vescan și Macanache, conform organizatorilor.

G-Eazy, pe numele său real Gerald Earl Gillum, este un rapper, cântăreț și producător american, cunoscut pentru stilul său distinctiv și versurile introspective. Născut pe 24 mai 1989 în Oakland, California, G-Eazy și-a început cariera muzicală în adolescență, atrăgând atenția prin mixtape-uri și colaborări

Lasă un comentariu