Benzema și Gallardo, la cuțite. De ce s-a stricat relația dintre fotbalistul francez și antrenorul lui Al-Ittihad?

0
86

sursă foto: facebook Karim Benzema

Karim Benzema (36 de ani) nu a reușit să se adapteze la Al-Ittihad, formația la care s-a transferat în această vară, cu toate că beneficiile financiare sunt semnificative, cu un salariu regal de o sută de milioane de euro pe an.

În această iarnă, Benzema a absentat de la reuniunea lotului, ceea ce a condus la absența sa și din cantonamentul echipei. În urma acestor evenimente, au circulat zvonuri despre posibila plecare a fostului star al lui Real Madrid de la Al-Ittihad. Cu toate acestea, situația s-a calmat temporar. Recent, francezul pare să se confrunte cu noi probleme în cadrul echipei din Arabia Saudită.

Conflict între Benzema și Gallardo

Neînțelegerile dintre Benzema și antrenorul Marcelo Gallardo par să se accentueze din nou. Potrivit Marca, în timpul antrenamentelor de luni, 5 februarie, tehnicianul i-ar fi sugerat atacantului, venit de la Real Madrid, să continue antrenamentul în unanimitate, după ce a participat la o parte a sesiunii de pregătire alături de restul echipei.
Benzema nu a reacționat favorabil la această situație, refuzând să urmeze instrucțiunile antrenorului argentinian. În loc să rămână la antrenament, atacantul a ales să părăsească sesiunea de pregătire.

Benzema a fost exclus din lotul echipei Al Ittihad pentru întâlnirea cu Al Tai, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf.

Lasă un comentariu