Caz șocant. O fetiță de 3 ani, ajunsă la spital, din cauza consumului de droguri

0
130
Caz șocant. O fetiță de trei ani
sursă foto: deposit photos

Caz șocant, în ceea ce privește consumul de droguri. Potrivit Agerpres, O fetiță, în vârstă de trei ani, a ajuns de urgență la spital, după ce acuza stări de somnolență puternice.

Se pare că mama acesteia ar fi adus-o pe micuță la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, unde s-au efectuat cercetări. În urma analizelor, copila a ieșit pozitivă la consumul de canabis.

„Este vorba despre un pacient minor, în vârstă de 3 ani, care a fost internat în unitatea noastră, prin serviciul de urgenţă. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolenţă.
În urma testelor toxicologice, minorul a ieşit pozitiv la substanţe interzise. Prin urmare a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale”
, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Constanţa, Crina Kibedi.

Fetița a fost externată, a doua zi după ce i s-au făcut teste toxicologice și i s-a administrat un tratament adecvat.

„După mai bine de 24 de ore de spitalizare şi monitorizare atentă, starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ, permiţând externarea în condiţii de siguranţă”, a adăugat Kibedi.

Ce a declarat mama fetiței drogate

După rezultatele analizelor, oamenii legii au deschis un dosar penal, iar Direcția pentru Protecția Copilului o anchetă socială. Mama fetiței, de origine olandeză, le-a povestit celor de la Direcția pentru Protecția Copilului că simptomele au apărut după ce copila a mâncat o prăjitură din candybar-ul evenimentului la care au fost prezente.

Pe de altă parte, specialiștii susțin că există posibilitatea ca fetița să fi stat într-o încăpere unde s-ar fi consumat astfel de substanțe interzise.

Lasă un comentariu