Ce echipă este interesată de serviciile lui Rafael Leao și unde vrea să joace acesta

0
94

sursă foto: instagram Rafael Leao

Rafael Leao, în vârstă de 24 de ani, a devenit unul dintre cei mai intriganți jucători din fotbalul european. Cu evoluții constant bune sub culorile AC Milan, atacantul lateral portughez a atras atenția mai multor echipe de top din Europa. Paris Saint-Germain se numără printre acestea, considerându-l pe lusitanul Rafael Leao drept înlocuitorul ideal pentru Kylian Mbappe (25 de ani).

Cu toate acestea, conform ultimelor informații din presa franceză, șansele ca mutarea lui Leao în Hexagon să se materializeze sunt minime.

Conform informațiilor de la FootMercato, Rafael Leao exprimă dorința de a evolua în viitor în Premier League (Anglia) sau La Liga (Spania), după încheierea perioadei sale la AC Milan. Prin urmare, lusitanul nu pare să ia în considerare o eventuală mutare la PSG, echipă ce activează în Ligue 1 (Franța).

Cu această perspectivă, conducerea campioanei Franței va fi nevoită să-și îndrepte atenția către alt fotbalist pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe, acesta având șanse semnificative să se alăture echipei Real Madrid începând din sezonul viitor.

Rafael Leao, aflat pe aceeași poziție în teren ca și Mbappe (extremă stânga), a impresionat în ultimele sezoane purtând tricoul „Rossonerilor”. De la sosirea sa la AC Milan în vara anului 2019, portughezul a înscris 49 de goluri și a contribuit cu 44 de pase decisive în cele 190 de partide, jucate în toate competițiile.

Cota de piață a lui Leao este evaluată la 90 de milioane de euro, conform Transfermarkt. Portughezul are contract cu AC Milan până în vara anului 2028. Pentru a-l aduce pe Leao, cluburile interesate trebuie să plătească clauza de reziliere stipulată în contractul său cu AC Milan, în valoare de 175 de milioane de euro.

sursă foto: instagram Rafael Leao

Lasă un comentariu