Ce jucător din Premier League l-a refuzat pe Pep Guardiola

0
104
Ce jucător din Premier League l-a refuzat pe Pep Guardiola

Ce jucător din Premier League l-a refuzat pe Pep Guardiola și a semnat cu o rivală, care i-ar putea „fura” titlul în acest sezon lui Manchester City .

Pep Guardiola este considerat unul din cei mai mari antrenori din istoria fotbalului. Spaniolul a reușit performanțe incredibile la Barcelona, iar de ceva ani încoace se pare că a transformat-o pe Manchester City într-o forță a Europei.

Mulți fotbaliști și-au atins potențialul maxim atunci când au fost antrenați de spaniol, iar o mare parte dintre fotbaliștii de top din Europa și-ar dori să fie antrenați de către Pep Guardiola.

Ce jucător din Premier League l-a refuzat pe Pep Guardiola

De curând, antrenorul a abordat un subiect interesant, pentru fanii lui Manchester, iar acesta a fost rivalul echipei, Declan Rice.

Din spusele antrenorului, se pare că Manchester city i-a făcut o ofertă colosală mijlocașului, în vara trecută, însă actualul jucător al celor de la Arsenal nici nu a vrut să audă de o posibilă mutare pe Etihad.

„Sunt foarte mulți jucători pe care ni-i dorim, dar care aleg să nu ni se alăture. Rice nu este singurul pe care l-am vrut, dar care a refuzat să semneze. Avem o listă lungă. Rice nu a vrut să vină nici pentru toți banii din lume. Nu a fost să fie, a fost decizia lui și îi dorim mult noroc. Toate echipele și-ar fi dorit să îl transfere pe Rice, este unul dintre căpitanii naționalei Angliei, este un jucător tânăr. Ăsta este motivul pentru care Arsenal a făcut tot posibilul să îl transfere”, a spus Pep Guardiola, conform Mundo Deportivo.

Declan Rice a refuzat transferul la Manchester City și a fost transferat de la West Ham United, de către Arsenal, pentru suma de 117 milioane de euro.

110 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului englez, conform transfermarkt.

Lasă un comentariu