Cel mai mare concurs de robotică din Craiova ,,First Tech Challenge” 

0
128

Cel mai mare concurs de robotică din Craiova “First Tech Challenge” se va desfășura în perioada 16-17 Decembrie la Facultatea de Drept.

Evenimentul ,,First Tech Challenge” reunește peste 200 de echipe doar la etapa din România. Anual, echipa dezvoltă un robot care soluționează sarcinile competiției într-un mod cât mai eficient, încercând să obțină punctaje cât mai mari. Prin multă muncă și determinare, echipa a reușit clasări naționale și chiar participări la campionatul din SUA, obținând rezultate deosebite în cadrul FTC, precum Inspire 1 Award, Control Award 1st Place, Think 2 Award si așa mai departe.

,,League eMeet-ul nostru are loc pe 16-17 Decembrie la Facultatea de Drept din Craiova și poate oricine să vină să vizioneze meciurile” 

,,În mare, este primul eveniment de robotică la scală așa mare din Craiova, vom avea echipe de peste tot din regiunea noastră și dorim să ne transpunem cunoștințele acumulate și experiența de pe parcursul sezoanelor trecute pentru a organiza chiar noi o competiție. Astfel, alături de Echipa CSH din Timisoara si CND Robotics, compusă din Decebal Tech si Dark Energy din Deva am ales să organizăm o serie de 3 League Meet-uri ( acesta este numele evenimentului ), formând o alianță pentru a face o organizare amplă, cu ajutor reciproc din partea fiecărei echipe.

Începând de anul acesta, echipele se vor califica la etapele regionale și naționale ale concursului ,,First Tech Challenge” bazat pe un cumul de puncte din urma competițiilor la care acestea au participat, adică evenimentul nostru va juca un rol vital în calificările mari. League Meet-ul nostru are loc pe 16-17 Decembrie la Facultatea de Drept din Craiova și poate oricine să vină să vizioneze meciurile” declară Ciobanu Ian. 

Soft Hoarders este o echipă de robotică înființată in anul 2016, una dintre cele mai active structuri in domeniul tehnic din palmaresul Colegiului National “Frații Buzești”. Echipa este formată din 16  elevi din clasele IX- XII uniți prin pasiunea pentru robotică.  

Echipa are o vechime de 7 ani, având numeroase participări, atât naționale cât și internaționale.  

Soft Hoarders are ca obiect principal de activitate participarea în cadrul campionatului mondial de robotică ,,First Tech Challenge”, care reunește peste 200 de echipe doar la etapa din România. Anual, echipa dezvoltă un robot care soluționează sarcinile competiției într-un mod cât mai eficient, încercând să obțină punctaje cât mai mari.

Lasă un comentariu