Sari la conținut
Home » Știri » Finala concursului de robotică Soft Hoardes league meet. Care este echipa câștigătoare?

Finala concursului de robotică Soft Hoardes league meet. Care este echipa câștigătoare?

Soft Hoarders league meet”, cea mai mare competiție de robotică organizată în Craiova, a luat sfârșit. Evenimentul a avut loc ieri, 17 Decembrie, în cadrul Facultății de Drept din Craiova, fiind inițiat de către Soft Hoarders, echipa de robotică a Colegiului Național „Frații Buzești”.

În cadrul League Meet-ului au fost jucate 24 de meciuri, împărțite în perioadele de autonomie și Tele Op. Primul meci a constat în duelul dintre alianța albastră, formată din TeamPhoenix și Team CSH și alianța roșie, formată din Dark Energy și Robotics Trav. Duelul s-a soldat cu victoria celei din urmă echipe. Cât despre clasamentul final, echipa Decebal Tech a obținut locul al III-lea, Soft Hoarders a obținut locul al II-lea, iar echipa Tea Borgs a ieșit învingătoare, reușind să se claseze pe locul I, în urma meciurilor jucate.

,,Totul a mers conform planului”

Organizatorii competiției s-au asigurat că totul decurge conform planului, ba mai mult, evenimentul le-a oferit o viziune asupra viitoarei competiții, deoarece au concurat alături de prietenii lor din celelalte echipe.

   ,,Acest eveniment ne-a oferit o viziune asupra noului sezon, Center Stage, având ocazia de a concura alături de prietenii noștri din celelalte echipe, dar și de a ne îmbunătăți aptitudinile la nivel de echipă. Ne-am asigurat că totul este organizat așa cum trebuie, toate echipele și-au făcut check-inul, au venit cu robotul la inspecție, iar totul a mers conform planului”, a declarat Ian Curcan, membru al departamentului de marketing Soft Hoarders.

INFO BOX

Soft Hoarders este o echipă de robotică înființată in anul 2016, formată din 16 elevi ai Colegiului Național ,,Frații Buzești”, din clasele IX- XII.  Tinerii craioveni au reușit clasări naționale și chiar participarea la campionatul din SUA, unde au obținut locul VIII.

Lasă un comentariu

Numele Paginii Tale