Finala concursului de robotică Soft Hoardes league meet. Care este echipa câștigătoare?

0
112

Soft Hoarders league meet”, cea mai mare competiție de robotică organizată în Craiova, a luat sfârșit. Evenimentul a avut loc ieri, 17 Decembrie, în cadrul Facultății de Drept din Craiova, fiind inițiat de către Soft Hoarders, echipa de robotică a Colegiului Național „Frații Buzești”.

În cadrul League Meet-ului au fost jucate 24 de meciuri, împărțite în perioadele de autonomie și Tele Op. Primul meci a constat în duelul dintre alianța albastră, formată din TeamPhoenix și Team CSH și alianța roșie, formată din Dark Energy și Robotics Trav. Duelul s-a soldat cu victoria celei din urmă echipe. Cât despre clasamentul final, echipa Decebal Tech a obținut locul al III-lea, Soft Hoarders a obținut locul al II-lea, iar echipa Tea Borgs a ieșit învingătoare, reușind să se claseze pe locul I, în urma meciurilor jucate.

,,Totul a mers conform planului”

Organizatorii competiției s-au asigurat că totul decurge conform planului, ba mai mult, evenimentul le-a oferit o viziune asupra viitoarei competiții, deoarece au concurat alături de prietenii lor din celelalte echipe.

   ,,Acest eveniment ne-a oferit o viziune asupra noului sezon, Center Stage, având ocazia de a concura alături de prietenii noștri din celelalte echipe, dar și de a ne îmbunătăți aptitudinile la nivel de echipă. Ne-am asigurat că totul este organizat așa cum trebuie, toate echipele și-au făcut check-inul, au venit cu robotul la inspecție, iar totul a mers conform planului”, a declarat Ian Curcan, membru al departamentului de marketing Soft Hoarders.

INFO BOX

Soft Hoarders este o echipă de robotică înființată in anul 2016, formată din 16 elevi ai Colegiului Național ,,Frații Buzești”, din clasele IX- XII.  Tinerii craioveni au reușit clasări naționale și chiar participarea la campionatul din SUA, unde au obținut locul VIII.

Lasă un comentariu