Atac brutal în Agigea: Copii traumatizați în trafic. Un bărbat a lovit o mașină cu o bâtă telescopică.

0
138

Scene care te lasă fără cuvinte, în Sudul litoralului, devenite virale după ce au fost publicate pe o rețea de socializare. În după-amiaza zilei de ieri, un bărbat a fost surprins cum lovește cu agresivitate geamul unei mașini unde se aflau copii cu vârstele de 4, respectiv 7 ani.

Copii traumatizați în trafic. Un bărbat a lovit o mașină cu o bâtă telescopică în trafic

Imaginile au fost postate chiar de femeia care se afla în mașină lovită de către bărbatul recalcitrant. Aceasta a cerut ajutorul persoanelor active în online pentru a-l indentifica pe bărbat și a reușit. Acesta a comentat la postare, cu o altă variantă a incidentului unde spune că a fost provocat.

Scene de agresivitate în trafic

Bărbatul, care a lovit cu o bată telescopică mașina în care se aflau femeia și copiii, spune că soțul acesteia ar fi principalul vinovat și că el l-ar fii provocat, l-ar fi înjurat în trafic și mai mult de atât, bărbatul femeii ar fi provocat două accidente rutiere. Soția ripostează și spune că nu se pune problema de accident rutiere, și chiar dacă ar fi existat un schimb de replici bărbatul nu ar fi trebuit să recurgă la astfel de gesturi violente, mai ales că în mașină se aflau cei doi copii.

După ce imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare, polițiștii din Agigea s-au autosesizat și au identificat autoturismul, care aparține unei firme din Ploiești. Până în prezent, bărbatul implicat nu a fost identificat și femeia nu a depus plângere. Cu toate acestea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru amenințare, lovire, alte violențe și tulburarea ordinii publice.
Autoritățile recomandă răbdare în trafic, mai ales în sudul litoralului, unde este foarte aglomerat în această perioadă.

SURSA VIDEO: www.observatornews.ro

Lasă un comentariu