Sari la conținut
Home » Știri » Bal Victorian la Casa Universitarilor, din Craiova

Bal Victorian la Casa Universitarilor, din Craiova

Craiova se pregătește să călătorească în timp, într-o seară plină de eleganță și rafinament. Mâine, 25 noiembrie, la Casa Universitarilor, va avea loc Balul Victorian, organizat de Asociația Studenților de la Facultatea de Litere, cu sprijinul Facultății de Litere. Sub deviza ,,O călătorie în timp prin Epoca Victoriană”, balul aduce atmosfera aristocratică a secolului al XIX-lea, în inima orașului. Evenimentul începe la ora 14:00 și promite să ofere participanților o experiență memorabilă, cu dansuri și muzică autentice, din perioada victoriană.

​Asociația Studenților de la Facultatea de Litere a depus eforturi considerabile pentru a recrea farmecul Epocii Victoriene, transformând Casa Universitarilor într-un decor de istorie. Participanții vor avea ocazia să se bucure de atmosferă, de costume impresionante și dansuri, care vor readuce la viață tradițiile vremurilor trecute. Costumele au fost puse la dispoziția participanților, de către Opera Română Craiova.

Organizatorii subliniază importanța susținerii, oferite de Facultatea de Litere și evidențiază contribuția lor în promovarea culturii și tradițiilor. Balul Victorian nu este doar un eveniment social, ci și o oportunitate de a aduce comunitatea academică și publicul larg mai aproape de bogăția și frumusețea Epocii Victoriene.

     Balul Victorian promite să fie o experiență unică și autentică pentru toți cei care doresc să trăiască farmecul unei epoci de altădată.

Lasă un comentariu

Numele Paginii Tale