Dispariție în județul Olt. Un minor este căutat de autorități

0
74

O nouă dispariție în județul Olt. Polițiștii caută un minor, în vârstă de 15 ani, care a dispărut voluntar de acasă și nu a mai revenit, din comuna Traian, judetul Olt. Oamenii legii spun că minorul a plecat de la domiciliul său pe data de 21 iunie.

Dispariție în județul Olt. Un minor este căutat de autorități

Dispariția a fost anunțată de tatăl acestuia.

”La data de 24 iunie, ora 10.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 21 iunie, fiul său, BĂDESCU NICU CRISTOFOR, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun, din comuna Traian, județul Olt, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,67 metri, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, iar ca semn distinctiv, minorul prezintă o alună pe obrazul drept. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou de culoare albastră, pantaloni scurți de blugi, de aceeași culoare, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră”, au precizat oamenii legii.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Lasă un comentariu