Distracție, mâncare și băutură, dar gratis. Un jandarm a lovit proprietara localului, după ce a refuzat achitarea notei

0
106
SURSA VIDEO: TikTok/@the.news.man

Un episod parcă scos din filmele de cinematografe s-a întâmplat la un restaurant din Craiova. Un jandarm s-a gândit că poate merge pe premisa, distracție, mâncare și băutură, dar gratis. însă lucurile nu au mers așa cum și-a dorit acesta și a recurs la acte de violență după ce deținătoarea localului și-a cerut banii pe care acesta trebuia să-i achite după botezul organizat.

Distracție, mâncare și băutură, dar gratis. Un jandarm a lovit proprietara localului, după ce a refuzat achitarea notei

Jandarmul a refuzat să achite suma de 27.000 de lei acumulată în timpul botezului. După ce patroana a insistat ca acesta să-și plătească nota de plată, acesta a recurs la acte de violență și a lovit-o pe femeie.

După actul de violență, s-a aflat identitatea agresorului, și informațiile dovedesc ca acesta este jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj și se află în concediu de odihnă.

Anchetă aflată în desfășurare

Victima a depus o plângere atât la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj, cât și la Parchetul Militar. Inspectoratul a demarat imediat o anchetă internă, constituind o comisie de urgență pentru a verifica toate aspectele acestui incident.

Reprezentanții Inspectoratului, au spus că vor acționa dur pe baza comportamentului acestuia și vor lua măsuri stricte după finalizarea verificărilor.

Lasă un comentariu