Drăgușin la Bayern, bavarezii au intrat pe fir

0
81

sursa imaginii: Instagram Radu Drăgușin

După ce Tottenham și Napoli păreau să fie principalele favorite pentru transferul lui Radu Drăgușin, un grand al Europei le-a luat fața. Bayern Munich, campioana Germaniei, a făcut o ofertă în valoare de 24 de milioane de euro, plus 6 milioane bonusuri, prețul fiind pe placul celor de la Genova.

Tottenham, Napoli, Ac Milan, Atalanta și Bayern sunt în prezent echipele care îl curtează pe Radu Drăgușin, iar bavarezii sunt favoriți să obțină semnătura.

Primul român la Bayern

Bayern Munich este o echipă de tradiție a Germaniei, aceasta a reușit să câștige de șase ori  Champions League, de 20 de ori cupa Germaniei și de 33 de ori campionatul, ultimele 11 campionate fiind câștigate consecutiv. .

Radu Drăgușin este pe val în acest moment, fiind cel mai discutat internațional român la ora actuală. „Tricolorul” a bifat 19 partide în serie A în acest sezon, unde a reușit să ofere o pasă de gol, dar și să înscrie de două ori, iar echipa sa, Genoa, se află pe locul 12 în campionat.

„Grifonii” spun ca există o înțelegere verbală între Drăgușin și Bayern, fiind vorba de un contract pe patru ani și jumătate, cu un salariu de două milioane de euro pe sezon, care va crește treptat.

Lasă un comentariu