Eden Hazard, declarații șocante despre Cristiano Ronaldo

0
50

sursă foto: https://www.facebook.com/edenhazard/?locale=ro_RO

Real Madrid l-a achiziționat pe Eden Hazard în vara anului 2019 de la Chelsea, plătind o sumă de 115 milioane de euro, în încercarea de a compensa plecarea lui Cristiano Ronaldo și de a aduce un nou impuls echipei. Eden Hazard a primit tricoul cu numărul 7 din partea lui Florentino Perez, acesta văzându-l ca pe un potențial succesor al lui Cristiano Ronaldo, cel ce a înscris cele mai multe goluri în istoria clubului. Cu toate acestea, în cei patru ani la Real Madrid, contribuțiile sale au constat doar în șapte goluri și 12 pase decisive.

La data de 10 octombrie 2023, fotbalistul belgian Eden Hazard și-a încheiat cariera, renunțând la fotbal, după ce nu a găsit o altă echipă care să-i satisfacă așteptările. Legătura contractuală cu Real Madrid a fost întreruptă la 1 iulie 2023 și, deși a primit oferte din Arabia Saudită, acesta le-a refuzat.

Cu toate acestea, Hazard recunoaște că Lionel Messi este singurul jucător care depășește calitățile sale fotbalistice. În privința lui Cristiano Ronaldo, belgianul admite că portughezul a avut o carieră mai impresionantă, dar nu susține că acesta este superior din punctul de vedere al abilităților în fotbal.

,,Individual, Messi probabil este singurul (n.r.-mai bun decât el). Iubeam să-l urmăresc jucând, este cel mai mare jucător din istorie. Este imposibil să iei mingea de la el. Cristiano este un jucător mai bun decât mine, dar în ceea ce privește fotbalul propriu zis, sincer, nu știu”, a declarat Hazard într-un interviu recent, citat de goal.com  

Hazard a subliniat în mai multe rânduri că întotdeauna și-a dorit să facă parte din echipa Real Madrid, dezvăluind că încă din copilărie a fost un admirator al lui Zinedine Zidane. De asemenea, fotbalistul belgian a exprimat că experiența de a juca pentru acest club este cu adevărat specială.

Cu toate acestea, Hazard a clarificat că nu a fost pe deplin mulțumit de perioada petrecută la Madrid, atribuind aceasta stilului de joc. Mai mult decât atât, fostul fotbalist consideră că Real Madrid este un club lăudăros.

,,Acum e ușor de spus. De mic am fost fanul lui Zidane. Așa am început să iubesc Real Madrid. Stadionul Santiago Bernabeu și tricoul alb au un farmec pe care ceilalți nu îl au. Real Madrid este special. Clubul este puțin lăudăros și eu nu sunt așa. Nici nu mi-a plăcut stilul de joc al echipei, dacă îl compari cu alte cluburi. Dar era visul meu. Nu mi-am putut termina cariera fără să vin aici”, a declarat Eden Hazard, potrivit Marca.

sursă foto: https://www.facebook.com/edenhazard/?locale=ro_RO

Lasă un comentariu