Edi Iordănescu are contractul pregătit. ” Există deja un acord”

0
140

Edi Iordănescu are contractul pregătit. Răzvan Burleanu a făcut anunțul.

Președintele Federației Române de Fotbal a fost prezent la Craiova, pentru deschiderea Centrului Regional de Licențiere Fotbal din Oltenia.

Edi Iordănescu are contractul pregătit

Răzvan Burleanu a avut un discurs, în fața celor prezenți, iar pe lângă asta, a răspuns si întrebărilor.

Întrebat de către colegul nostru, Robert Vîrdol, dacă faptul că Edi Iordănescu nu a semnat un contract până acum îi destabilizează pe jucători, Președintele a avut un răspuns ferm.


„Edi Iordănescu este un profesionist, a demonstrat că a reușit să contribuie la calificarea echipei naționale, chiar dacă nimeni nu ar fi acordat nicio șansă echipei naționale. Obiectivele staff-ului tehnic, ale jucătorilor și ale suporterilor sunt comune.

Nu este niciun element care să destabilizeze starea de spirit, atmosfera din jurul echipei. Există deja un acord verbal între cele două părți angrenate în acest contract (n.r. FRF și Edi Iordănescu), probabil este doar o chestiune de moment până se va anunța.

Când vrem un contract pe patru ani, cu siguranță că înțelegerea lui nu poate fi pusă în pericol. Când îți spui speranța într-un manager de a obține performanță pe o perioadă de timp postul său nu ar fi în pericol”, a spus Răzvan Burleanu.

Lasă un comentariu