Emilia Trușcă: „Să nu ai ca scop banii, ci ceea ce poți realiza cu ei”. Interviu despre compania „Forever”

0
83

Emilia Trușcă este o prezență dedicată și implicată, în cadrul afacerii ,,Forever”, de mai bine  de 20 de ani. Pasionată de produsele acestei companii, Emiliaa ajuns manager, a călătorit prin numeroase țări precum SUA, Mexic, dar și prin Europa, având oportunitatea de a explora lumea, datorită angajamentului său față de această companie. Vom descoperi, ce a generat această pasiune continuă pentru aceste produse, cum a contribuit la comunitate și cum a ajutat alți oameni, în cele ce urmează.RealPress:
Cum a început călătoria ,,Forever”și care a fost motivul principal pentru a vă implica în această afacere ?Emilia Trușcă: În viață ni se întâmplă lucruri pe care le considerăm rele. De foarte multe ori acestea vin ca lecții, sau să ne determine să facem schimbări, uneori chiar radicale. Așa a fost și cu mine. Nu aveam curajul să-mi  părăsesc locul de muncă la care, în afara beneficiilor materiale, nu găseam nicio bucurie, nicio satisfacție. Pentru că erau multe aspecte care mă nemulțumeau, am ajuns la o problemă de sănătate. După câțiva ani, căutând soluții alternative, am descoperit „Forever”. Rezolvându-mi problema mea de sănătate, am fost foarte entuziasmată și convinsă că, implicându-mă în activitatea de promovare, voi ajuta mulți oameni.

RealPress: Cum vă implicați în comunitatea dumneavoastră sau cum a contribuit ,,Forever” la ajutorarea oamenilor în timp?
Emilia Trușcă: Am făcut educație, oferind informații și sfaturi despre un ,,stil de viață sănătos”, astfel încât toți cei care au fost deschiși, și-au îmbunătățit starea de sănătate. În plus, prin evenimente cu teme de dezvoltare personală, am contribuit la evoluția și redescoperirea lor ca oameni. Le-am crescut stima de sine, încrederea, au avut curajul de a ieși din zona de confort și a acționa într-un domeniu, care, de multe ori, nu avea legătură cu meseria lor de bază.

,,Să nu ai ca scop banii, ci ceea ce poți realiza cu ei”

RealPress: Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ați învățat în acești 20 de ani, gestionând și conducând „Forever”?
Emilia Trușcă: Chiar dacă în viață întâlnești provocări, să nu te lași doborât, ci să privești jumătatea plină a paharului și atunci se va transforma totul în bine și tu vei evolua. Nu contează de unde pleci, ci unde vrei să ajungi. Fiecare are drumul lui, nu sunt două drumuri identice, așa cum și noi suntem diferiți, suntem unici. Să nu ai ca scop banii, ci ceea ce poți realiza cu ei. Aici câștigurile sunt proporționale cu rezultatele oamenilor pe care i-ai format, i-ai ajutat. De aceea. cea mai bună investiție este în oameni, să crești oameni. Să pui suflet în ceea ce faci, să îți dorești sincer ca oamenii cu care lucrezi să ajungă la succes și, ori de câte ori ai ocazia, dăruiește.

,,Să-i evite pe cei care le taie aripile”

RealPress: Ce sfaturi le-ați oferi celor care împărtășesc pasiunea pentru o afacere și vor să înceapă ceva asemănător?
Emilia Trușcă: Să își stabilească un obiectiv măreț. Să aibă curajul să viseze măreț. Să își asculte îndrumătorul, să urmeze pașii recomandați, pentru că are experiență și îi dorește binele. Să meargă și să stea în anturaje care îi dezvoltă, în medii pozitive, alături de oameni care îi cresc și să-i evite pe cei care le taie aripile. Să creadă în ei și în potențialul lor. Să știe că în fiecare om este un învingător, încă de la concepție.

,,Mi s-a spus de multe ori că sunt o mamă grijulie”  

RealPress: Cum v-ați construit și menținut relațiile cu clienții, de-a lungul anilor ?
Emilia Trușcă: În ceea ce privește clienții, dorința mea cea mai mare a fost aceea de a avea clienții foarte mulțumiți. Le-am ascultat activ povestea, am empatizat, am identificat nevoile și le-am oferit programe personalizate. I-am sunat la început zilnic, ca să văd dacă au neclarități, să mă conving că fac ceea ce le-am recomandat, apoi să aflu cum se simt și ce nevoi mai au. Mi s-a spus de multe ori că sunt o mamă grijulie, chiar și de către persoane mult mai în vârstă decât mine.

RealPress: Există vreun moment sau realizare în istoria ,,Forever”, care vă face să vă simțiți mândră?
Emilia Trușcă: Sunt multe momente care mi-au adus bucurie, spre exemplu recunoașterea realizărilor, excursiile în America și în alte țări, primite cadou. Dar să te poți bucura de reușitele oamenilor, alături de care ai lucrat, să poți la rândul tău să oferi cadouri, chiar excursii, pentru mine a fost și este cea mai mare bucurie.

Este activitatea în care am crescut, m-am redescoperit”

RealPress: Cum descrieți relația personală dintre dumneavoastră și ,,Forever” ?
Emilia Trușcă: Este locul, activitatea în care am crescut, m-am redescoperit și m-am simțit un om împlinit. Aici am fost încurajată că pot mult mai mult, că merit, iar eu la rândul meu am transmis aceleași lucru oamenilor care au venit alături de mine. Este mediul în care fiecare persoană este importantă și poate deveni ceea ce își dorește, fără să ia locul nimănui. Este mediul în care toți pot ajunge la înălțimi dacă muncesc și perseverează.

Lasă un comentariu