Epilarea cu zahăr. Ce trebuie să știi?

0
154

Doina Rîșnic este o tânără expertă în arta epilării cu zahăr. Cu o abordare atentă la nevoile clienților, Doina a devenit o sursă de încredere pentru cei care doresc să exploreze beneficiile epilării cu zahăr. Vom afla secretele acestei tehnici, ce presupune, avantajele pe care le oferă și ce sfaturi practice oferă cosmeticiana tuturor celor interesați să își transforme rutina de îngrijire personală.

RealPress: Ce v-a inspirat să începeți să practicați epilarea cu zahăr?
Doina Rîșnic: Experiența personală cu această tehnică m-a fascinat inițial. Am descoperit că epilarea cu zahăr este mai blândă pentru piele și oferă rezultate mai îndelungate decât alte metode. În plus, unul din motivele principale, a fost concediul de maternitate, când am început să stau cu copilul acasă.

RealPress: Puteți explica în termeni simpli cum funcționează această tehnică?
Doina Rîșnic: Epilarea cu zahăr implică utilizarea unei paste de zahăr, apă și lămâie, care se aplică pe piele și apoi se îndepărtează în sensul creșterii firelor de păr. Zahărul lipicios se agață de păr și, odată îndepărtat, trage firul de păr de la rădăcină, oferind un rezultat neted și durabil. Această tehnică de epilare cu zahăr are trei termeni simpli de aplicare: tehnica manuală, tehnica bandaj și tehnica cu spatula.


,,Conține ingrediente naturale”


RealPress: Care credeți că sunt principalele avantaje ale epilării cu zahăr și ce deosebește această tehnică de alte metode de îndepărtare a părului?
Doina Rîșnic: Epilarea cu zahăr este mai delicată pentru piele, minimizând riscul de iritații și alergii. Mai mult, epilarea cu zahăr este igienică, conține ingrediente naturale. Firele de păr cresc în număr mai mic. Nu rupe firele de păr și nici pielea.

RealPress: Care sunt sfaturile dumneavoastră pentru îngrijirea pielii după epilarea cu zahăr?
Doina Rîșnic: După epilare este esențial să menținem hidratarea pielii. Recomand utilizarea unui ulei sau loțiune non-iritantă pentru a calma pielea și pentru a preveni apariția iritațiilor.

„Recomand evitarea  expunerii la soare”

RealPress: Există anumite produse sau practici pe care le recomandați pentru a minimiza disconfortul post-epilare?
Doina Rîșnic: Recomand evitarea  expunerii la soare, imediat după epilare și purtarea hainelor lejere pentru a preveni frecarea. Produsul pe care îl folosesc pentru a minimiza disconfortul este Pantenolul.

RealPress: Ce ar trebui să știe oamenii despre această metodă?
Doina Rîșnic: Epilarea cu zahăr este o opțiune naturală, toate produsele sunt absolut naturale, potrivită pentru diverse tipuri de piele. Este important să ai răbdare, deoarece rezultatele apar mai greu decât în cazul altor metode de îndepărtare a părului.

                   

,,Epilarea cu zahăr va câștiga tot mai multă popularitate”

RealPress: Cum vedeți evoluția epilării cu zahăr în industria de îngrijire personală în viitor?
Doina Rîșnic: Cred că epilarea cu zahăr va câștiga tot mai multă popularitate, deoarece oamenii caută soluții mai blânde și naturale pentru îngrijirea pielii. Personal aș vrea să evoluez și mai mult, să învăț și mai mult pe lângă ceea ce cunosc. Mi-aș dori să fac femeile fericite și împlinite, în continuare, să aibă o piele catifelată, strălucită și frumoasă.

RealPress: Există inovații sau tendințe noi pe care le urmăriți în acest domeniu?
Doina Rîșnic: Sunt interesată de dezvoltarea pastelor de epilare cu zahăr, care conțin ingrediente benefice pentru piele, cum ar fi uleiuri esențiale sau extracte de plante. Ca orice master, doresc să am tendințe și inovații de perfecționare în acest domeniu. Ador ceea ce fac. Eu îndemn toate femeile să meargă la această procedură pentru a-și iubi și mai mult corpul.

Lasă un comentariu