Faultul care a fost aproape sa-i sfârșească cariera lui Mbappe

0
78

sursă foto: Digi sport

PSG a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Franței, învingând echipa Brest cu scorul de 3-1 în faza optimilor. Kylian Mbappe a marcat primul gol în minutul `34, iar Danilo Pereira a extins avantajul echipei gazdă în doar câteva zeci de secunde mai târziu. Deși Mounie a redus din diferență în partea a doua a meciului, speranțele echipei Brest pentru o revenire spectaculoasă au fost anulate în minutul `69.

Lilian Brassier, fundașul în vârstă de 24 de ani al echipei oaspete, a efectuat o intrare necontrolată asupra lui Mbappe în mijlocul terenului, atingându-l direct cu tălpile pe gleznă. „La închisoare! Faultul care putea pune capăt carierei lui Mbappe”, au titrat cei de la Marca.

Arbitrul Bastien a acordat surprinzător doar un cartonaș galben și l-a eliminat pe Brassier, deoarece  acesta primise deja un avertisment cu aproximativ 10 minute înainte. Într-un miracol, Mbappe a scăpat de o accidentare gravă.

După ce a primit îngrijiri medicale, starul francez a continuat partida. PSG a marcat din nou prin Gonzalo Ramos în prelungiri, stabilind scorul final la 3-1.

sursă foto: facebook Kylian Mbappe

Lasă un comentariu