Festivalul Național de Dans „StuDance” ajunge iar la Craiova

0
82

Festivalul Național de Dans „StuDance” Craiova va avea loc mâine, 9 decembrie, la ora 10:30, la Casa de Cultură a Studenților, din Craiova. Evenimentul se află la cea de-a V-a ediție, va avea intrare liberă și va găzdui peste 100 de studenți din centrele universitare Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Ploiești, Brașov și Craiova, care se vor întrece pentru a obține trofeul festivalului.

Festivalul „StuDance” promite tuturor spectatorilor și iubitorilor de dans o experiență memorabilă, oferită, nu numai de energia participanților, ci și de diversitatea dansurilor. Printre genurile de dans, care vor fi expuse pe scenă, se numără: contemporan, dans modern, street dance, open, fantezie coregrafică și inedit.

Gala de premiere va avea loc în aceeași zi, la ora 18:30, pe scena Târgului de Crăciun, din Piața „Frații Buzești”. Studenții trupei „Atlantis”, din cadrul Casei de Cultură a Studenților Ploiești, vor deschide festivitatea cu un moment special, ca urmare a câștigării trofeului ediției precedente.

Festivalul Național de Dans „StuDance” este susținut de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse prin Casa de Cultură a Studenților, care își propune să promoveze talentul emergent în arta dansului și exprimarea creativă a tinerilor artiști.

Lasă un comentariu