Fotbalist celebru, atacat de hoți, în propria casă. Italianul a ripostat!

0
149
Roberto Baggio, Atacat de hoți
sursa: Instagram serieaoperazionenostalgia

Fostul fotbalist celebru italian, Roberto Baggio, și familia acestuia au fost atacați, ieri seară, în timpul meciului Spania-Italia (1-0), de la EURO 2024. Aceștia au fost sechestrați într-una din camerele vilei lor, timp de mai bine de o jumătate de oră, informează presa italiană.

Baggio l-a înfruntat pe unul dintre atacatori și după o luptă scurtă, acesta a fost lovit de arma atacatorului, care i-a produs o rană adâncă la nivelul feței. „Il Codino Divino” (57 ani) și membrii familiei sale au fost încuiați apoi într-o cameră a locuinței lor din  Altavilla Vicentina (Vicenza), scrie publicația Corriere della Sera, citată de Agerpres.

Jaful a fost făcut de cel puțin cinci persoane, toate cu arme la purtător, și a început în jurul orei 22:00, ora locală (20:00 GMT), timp în care fostul internațional și familia sa urmăreau meciul Italia-Spania la televizor.

Roberto Baggio, atacat de hoți, în propria casă

Hoții au devastat toată casa, au produs haos în toate camerele și au sustras ceasuri, bijuterii şi bani, fără să poată fi stabilită deocamdată valoarea totală a jafului. După cele 40 de minute petrecute în camera încuiată, Baggio a realizat că hoții au plecat, a spart ușa camerei și i-a contactat pe carabinieri pentru a analiza înregistrările, făcute de camerele de supraveghere și pentru a le analiza. Autoritățile au ajuns imediat la fața locului.

Baggio şi membrii familiei sale au fost transportaţi la spital, unde fostului jucător i-au fost aplicate mai multe puncte de sutură la rana de la frunte. Restul familiei sale nu a suferit leziuni, fiind marcată însă de violenţa tâlharilor, potrivit aceleiaşi surse.

Roberto Baggio a cucerit Balonul de Aur în 1993, an în care a câştigat Cupa UEFA cu Juventus Torino. El a marcat 27 de goluri în 56 de meciuri disputate în tricoul selecţionatei Italiei, cu care a disputat finala Cupei Mondiale din 1994, pierdută la loviturile de departajare în faţa Braziliei.

Lasă un comentariu