Gigi Becali și-a criticat jucătorii în direct, după meciul împotriva campioanei. „Nu mi-a plăcut niciun jucător”

0
150
Gigi Becali și-a criticat jucătorii

Gigi Becali și-a criticat jucătorii în direct, după meciul cu Farul Constanța. Finanțatorul echipei a fost nemulțumit de evoluția fotbaliștilor săi și nu a ratat oportunitatea de ai critica după meci.

FCSB a întâlnit-o pe Farul Constanța în cea de-a doua etapă a play-off-ului, iar după victoria obținută cu greu împotriva formației lui Gică Hagi, băieți lui Elias Charalambous s-au distanțat la 7 de ocupanta locului 2.

Gigi Becali și-a criticat jucătorii

Nemulțumirile lui Gigi Becali s-au văzut încă din minutul 28, atunci când Eduard Rădăslăvescu a fost schimbat, fiind înlocuit cu Tavi Popescu. Chiar și după această schimbare, echipa nu a mers prea bine reușind să marcheze pe finalul meciului.

După terminarea partidei, Magnatul din Pipera și-a expus public nemulțumirile, criticându-și jucătorii. Din spusele lui Gigi Becali, se pare că ar fi trebuit să schimbe 5-6 jucători la pauză, deoarece nu i-a plăcut nici unul, toți fiind foarte lenți.

„Am cerut binecuvântare de la duhovnic să intru în direct și am primit. În primul rând, meciul ăsta a fost prost. Orice secundă, orice gest prostesc, a contat la marcarea golului. Dacă la final sunt trei puncte, orice mișcare contează. Dacă Tavi Popescu nu făcea gălăgia aia… Spune Ilie că pe Gigi nu poți să îl schimbi. Fiecare om are mentalitatea lui. Nu de Ilie vorbesc. Ilie nu vrea să vă contrazică pe voi. Ilie spune că omul dă banii, e echipa lui. Aici e vorba de principii de viață.

Aici, noi vorbim despre faptul că… Ce e aia frică? Am 66 de ani. Cum adică? Eu te plătesc, ești angajatul meu! Voi aveți mentalitate de haos. Dacă eu am dat la ora asta 25 de milioane de euro, vine cineva să îmi spună mie…

Trebuia să schimb 5-6 (n.r. la pauză), toată echipa. Radaslavescu a pierdut toate mingile. Toate! Nu mi-a plăcut niciun jucător, pe cuvânt, toți au fost prea lenți”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Lasă un comentariu