Gorjenii, făcuți foc și pară! Nu au putut urmări meciul România-Belgia

0
111
Gorjenii, făcuți foc și pară!
sursă foto: Pandurul

Gorjenii, făcuți foc și pară aseară, la meciul România-Belgia. Nu numai rezultatul i-a nemulțumit, ci și faptul că ecranul din centrul orașului s-a defectat, chiar în timpul partidei pe care românii au disputat-o cu belgienii, la Köln.

Se pare că anunțul, conform căruia un ecran mare va fi amplasat la primăria Târgu-Jiu, pentru ca localnicii să poată viziona meciul, a fost făcut cu mare fast. Așadar, sute de suporteri s-au strâns pentru a susține echipa naționalei, însă au plecat nemulțumiți acasă.

Conform Pandurul, imediat după ce a început cea de-a doua partidă a României la EURO 2024, ecranul instalat de autorități în Piața Prefecturii, a suferit probleme tehnice. Proiecția meciului de fotbal a fost întreruptă, fiindcă ecranul s-a stins pentru câteva minute. Acest lucru a provocat nemulțumire în rândul celor câteva sute de oameni prezenți, pentru că nu s-a întâmplat o dată, ci de câteva ori.

Gorjenii, făcuți foc și pară!

Unii dintre suporteri au început să huiduie, iar alții au preferat să plece acasă. Potrivit sursei anterior citate, Primăria Târgu Jiu nu stă prea bine nici la capitolul cablu și internet. Atât la Stadionul Municipal, cât și la Sala Sporturilor, există deficiențe din acest punct de vedere. Se pare că, în ceea ce privește Sala Sporturilor, municipalitatea a uitat să mai plătească abonamentul la cablu, iar sportivii, handbalistele sau baschetbaliștii, se folosesc de internetul propriu, pentru a putea urmări un meci.

„Inițiativa primăriei a fost foarte bună, dar organizarea a lăsat de dorit, am stat mai bine de 25 de minute fără semnal la acel televizor. La un moment dat, norocul meu a fost că am avut doi băieți în față, care au pus live-ul cu meciul pe telefon și am putut să văd până s-a remediat problema. Oamenii au început să huiduie și să plece în alte locuri pentru a vedea în continuare meciul. Până când problema s-a rezolvat, mai mult de un sfert au plecat deja, eliberând locurile”, a declarat colegul nostru, Răzvan Merfu, prezent la fața locului.

Lasă un comentariu