Kylian Mbappe, gata să semneze cu un grand al Europei

0
78

sursă foto: https://www.instagram.com/k.mbappe/

Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani, se află în ultimul an de contract cu Paris Saint-Germain, acesta expirând la finalul sezonului curent. Mbappe, în ciuda aparențelor, nu manifestă interes în prelungirea contractului cu PSG, iar posibilitatea unui transfer la Real Madrid devine tot mai iminentă.

Fabrizio Romano, cunoscutul jurnalist în domeniul transferurilor, aduce un nou update în privința lui Kylian Mbappe, francezul pregătit să părăsească PSG după șase ani. Jurnalistul italian dezvăluie că Mbappe este dispus să semneze cu Real Madrid, acceptând însă să-și diminueze salariul și să obțină un venit mai mic decât cel de la PSG.

Real Madrid, mesaj clar pentru Mbappe

Mesajul transmis de Real Madrid este unul clar: ,,Îl vrem pe Mbappe, dar în condițiile propuse de noi”. Cu toate acestea, impresiile din discuțiile dintre Mbappe și Real Madrid sunt optimiste. Clubul madrilen se simte foarte încrezător că va finaliza „cazul Kylian Mbappe”, iar cei apropiați lui Florentino Perez sunt convinși că francezul va semna.

Mbappe ar urma să primească un salariu mai mic decât ar fi primit în vara anului 2022, când a respins oferta de la „Galactici” în ultimul moment și a optat pentru prelungirea contractului cu PSG.

Conform ziarului spaniol Mundo Deportivo, există un singur motiv pentru care Mbappe a decis să părăsească PSG și să se alăture Real Madrid.

În mod concret, atacantul a ales să se alăture lui Real Madrid, deoarece este încrezător că poate atinge succesul sportiv pe Santiago Bernabeu. Pentru el, acest obiectiv a devenit prioritar, având în vedere că are deja 25 de ani și nu are niciun trofeu în palmares la nivelul Ligii Campionilor sau al Balonului de Aur.

Kylian Mbappe a evoluat în 288 de meciuri pentru PSG, înregistrând 241 de goluri și 105 pase decisive în această perioadă. Cota sa de piață este evaluată la 180 de milioane de euro, conform site-ului specializat Transfermarkt.

Lasă un comentariu