Lucian Ferariu, un veteran în lumea literară, ce îl puteți găsi la târgul de carte Gaudeamus

0
178
Lucian Ferariu
Lucian Ferariu
    Lucian Ferariu este un pasionat al cărților și un veteran în lumea literară, care aduce bucurie și inspirație cititorilor , având o experiență de peste 20 de ani în domeniul literar. Originar din Iași, acesta este prezent la Târgul de Carte Gaudeamus pentru a șaptea oară și ne împărtășește din vasta sa cunoaștere și pasiune pentru cărți. Ce cărți ne recomandă Lucian și de unde vine dragostea pentru acestea, aflăm dintr-un interviu acordat, în exclusivitate pentru RealPress.

RealPress: Ce cărți recomandați participanților să descopere la târgul de carte?
Lucian Ferariu: Cărțile pe care le recomand participanților să descopere la târgul Gaudeamus în primul rând sunt noutățile, și nu doar de la cele mai recente apariții în literatura contemporană la cărți de specialitate în diverse domenii, oferta este destul de mare pentru toată lumea și pentru cei mici și pentru cei mari. În principiu aș spune că oricine ar putea pleca acasă cu cel puțin o carte.

RealPress: Care sunt așteptările dumneavoastră de la acest eveniment?
Lucian Ferariu: Așteptările mele de la acest eveniment sunt să pot satisface dorința vizitatorilor, să pot întâlni oameni pasionați de lectură, să împărtășesc cu ei pasiunea pentru cărți. Plus la asta toată lumea așteaptă să aibă cât mai multe vânzări și îmi doresc ca cumpărătorii din Craiova să fie mulțumiți și noi la rândul nostru să fim mulțumiți.

Lucian Ferariu: ,,Subiecte legate de dezvoltarea personală și cel beletristic’’

RealPress: Ce este căutat în mod special anul acesta ?
LucianFerariu: Anul acesta am observat o creștere a interesului pentru cărți care explorează subiecte legate de dezvoltarea personală și cel beletristic. Dar totuși în funcție de cititor, un copil o să își caute o carte specifică vârstei și adolescenții ceea ce preferă ei.

RealPress: Ați mai participat anterior la Targul de Carte Gaudeamus ?
Lucian Ferariu: Da, am mai participat la acest eveniment, este pentru a șaptea oară și mereu am avut experiențe foarte pozitive în întâlnirea cu cititorii și în promovarea cărților noastre.

RealPress: Care este gama de prețuri pentru cărțile de la Gaudeamus ?
Lucian Ferariu: Prețul variază în funcție de gen, format și popularitatea cărților. Avem cărți accesibile, începând de la prețuri foarte mici adică 10 lei, până la ediții de colecție sau cărți mai groase care pot avea prețuri mai ridicate.

RealPress: Există reduceri sau oferte speciale la anumite standuri?
Lucian Ferariu: Da, avem reducere 30% și oferte speciale la anumite categorii de cărți sau la achiziționarea unui număr mai mare de titluri.

,,Care pot atrage atenția colecționarilor”

RealPress: Sunt disponibile cărți rare sau ediții limitate la prețuri mai ridicate ?
Lucian Ferariu: Sigur, avem cărți rare sau ediții limitate disponibile la standul nostru, care pot atrage atenția colecționarilor sau a celor care caută titluri unice și deosebite. Aceste cărți pot avea prețuri mai ridicate, reflectând raritatea și valoarea lor specială.

Lasă un comentariu