Marcel Ciolacu:„În cel mai scurt timp, cardurile vor putea fi ridicate și folosite de părinți”

0
149

sursa imaginii: Facebook Marcel Ciolacu

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi, 11 ianuarie, că părinții vor putea ridica tichetele în valoare de 500 de lei, oferite pentru achiziționarea de rechizite și haine pentru școală.

„Avem proiecte importante în domeniul Educaţiei. Înţeleg că procedura, privind tichetele educaţionale de 500 de lei, a fost finalizată, atât la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, cât şi la Ministerul Educaţiei. Astfel, în cel mai scurt timp, cardurile vor putea fi ridicate de părinţi şi folosite pentru cumpărarea de rechizite şi îmbrăcăminte pentru şcoală”, a spus premierul la începutul ședinței de Guvern.

Tot în cadrul ședinței de guvern, acesta a adăugat detalii cu privire la programul „Masă sănătoasă în școli”, program despre care a spus că va continua și pe parcursul acestui an.

„Masa caldă s-a dovedit esenţială în reducerea abandonului şcolar în zonele unde programul a fost aplicat, de aceea ţinta noastră este să creştem de la 450 de unităţi la 1.000, numărul şcolilor unde să oferim acest suport alimentar copiilor”, a menționat Ciolacu. 

Lasă un comentariu