Marius Șumudică dezvăluie trecutul neștiut al lui Florin Niță. Antrenorul a plâns când i-a auzit povestea: „A pierdut casa la cămătari”

0
173
Marius Șumudică dezvăluie trecutul neștiut al lui Florin Niță
sursă foto: Instagram Florin Niță

Marius Șumudică dezvăluie trecutul neștiut al lui Florin Niță, dar și cât de greu i-a fost portarului care a fost îngerul păzitor al României la turneul final din Germania.

Florin Niță nu este un fotbalist care a fost lipsit de greutăți. Portarul care în sezonul precedent a evoluat în Turcia la Gaziantep a avut un drum plin de obstacole, iar una dintre cărările acestuia a fost chiar și la o fabrică de cozonaci, până a reuși să-și îndeplinească visul.

Marius Șumudică dezvăluie trecutul neștiut al lui Florin Niță

Marius Șumudică, antrenorul pe care portarul îl numește „Tată”, a dezvăluit de curând câteva aspecte din povestea de viață a fotbalistului. Dezvăluirile lui Marius Șumudică sunt greu de digerat pentru fanii portarului, deoarece viața sa nu a fost una pe care ai putea povesti-o fără lacrimi.

Din spusele lui Marius Șumudică se pare că portarul a avut câteva influențe interlope în viata sa, iar acestea au soldat cu pierderea propriei locuințe, care a fost luată de cămătari.

„Îi cunosc, sunt o familie foarte unită. Probabil nu mai vrea să se întoarcă în Turcia pentru că nu mai poate să stea fără familie. În Gaziantep nu există școală cu profil englez, totul se predă în turcă și el nu poate să stea fără copii. E foarte greu să stea fără familie, e o problemă mare pentru el. Sunt o familie unită, a fost un băiat amărât. Mi-a povestit ce a trăit el, am plâns. A venit la mine în cameră, mi-a povestit ce a făcut, cum a pierdut casa la cămătari, au stat în Ferentari.

Nu mai aveau pe unde să doarmă, dormeau prin scări de bloc. Părinții lui aveau nevoie de bani și au pierdut casa pe care o aveau în Ferentari, nu au putut să plătească și i-au luat casa. Au rămas pe drumuri, omul a muncit într-o fabrică de cozonaci”, a declarat Marius Șumudică pentru Fanatik.

Marius Șumudică a dezvăluit ce fel de om este Florin Niță

În continuarea declarației sale, Marius Șumudică a pus accentul pe o trăsătură a personalități lui Florin Niță. Antrenorul a explicat că fotbalistul mereu și-a văzut lungul nasului și nu a fost niciodată interesat de faimă, fiind un om modest.

„El muncea opt ore, mi-a povestit de când a avut probleme. Mi-a povestit că nu a vrut niciodată să plece din Periș, își ducea copiii la școală la Snagov cât erau în țară. Nu și-a dorit niciodată opulență, au fost oameni așezați, normali care tot timpul și-au văzut lungul nasului. Anul trecut nu avea echipe și îl refuzau pentru clauze minore, au fost două cluburi din fotbalul românesc. A vrut să își pună o clauză de 100.000 de euro, să fie liber să mai apere și în străinătate. Nu au fost de acord echipele respective și după l-am cunoscut”, a mai spus Marius Șumudică, pentru sursa anterior citată.

Lasă un comentariu