Mbappe, la finalul contractului cu PSG: Real Madrid este în vizor

0
112

Starul fotbalului francez, Kylian Mbappe, se află într-o situație contractuală delicată cu Paris Saint-Germain, intrând în ultimele șase luni ale angajamentului său. Cu posibilitatea de a negocia cu alte cluburi, viitorul său este subiectul unor speculații intense, mai ales că Real Madrid își arată interesul. În ciuda succesului recent al echipei în Super Cupa Franței, Mbappe lasă deschisă ușa unei posibile plecări.

Ieri seară, PSG a triumfat cu 2-0 în fața lui Toulouse, iar Mbappe a adus acasă Super Cupa Franței. Cu toate acestea, cu contractul său expirând în iunie, atacantul are posibilitatea de a prelungi automat înțelegerea cu încă un an. Real Madrid, care a fost aproape să-l aducă pe Mbappe în 2022, rămâne un potențial destin pentru starul francez. 

Într-un interviu acordat presei franceze, Mbappe a fost întrebat despre experiența de a juca alături de Lionel Messi și despre posibilele dorințe de a-l avea din nou în echipă. „Nu are cum să nu îți lipsească să joci alături de Leo Messi. Era un lux pe care aproape doar el ți-l putea oferi. În afară de asta, a fost extrem de special să joc alături de Messi”, a declarat Mbappe, adăugând un mister asupra relației lor.

Lasă un comentariu