Anglia – Danemarca, scor final 1-1. Englezii așteaptă ultima etapă pentru a obține victoria!

0
141

Meciul de astăzi dintre Anglia și Danemarca, s-a terminat cu o egalitate între ambele echipe, scorul a rămas neschimbat față de prima repriză a jocului, cu o speranță însă pentru naționala Angliei, care vrea calificarea în ultima etapă, obținând doar un punct în meciul de astăzi.

Prima Repriză: 1-1 în meciul Anglia – Danemarca

Prima repriză s-a încheiat cu scorul egal, 1-1. Cele două echipe au avut ocazii notabile și au demonstrat un fotbal de calitate, lăsând deschisă orice posibilitate pentru a doua repriză.

Meciul a început într-un ritm alert , iar Danemarca a fost aproape de a deschide scorul încă din minutul trei. Pierre-Emile Hojbjerg a executat un șut puternic de la marginea careului. Șutul său, îndreptat periculos spre mijlocul porții, a fost însă respins de portarul Angliei, Jordan Pickford. Acesta a avut o intervenție excelentă, menținând scorul egal și respingând mingea departe de plasă.

Englezii au reușit să răspundă rapid și au deschis scorul. Harry Kane a profitat de o minge recuperată și a pătruns în careu, unde a efectuat o preluare excelentă. Kane a șutat precis în colțul stâng jos al porții, fără șanse pentru portarul danez. Astfel, Anglia a preluat conducerea cu 1-0.

Sursă foto: UEFA/Euro2024

Danemarca a revenit în joc și a egalat scorul printr-o execuție deosebită demnă de EuroGOL. Victor Kristiansen a pasat perfect către Morten Hjulmand, care a șutat de la distanță. Mingea a găsit drumul spre colțul stâng jos al porții și a intrat în plasă după ce a lovit bara. Portarul Angliei a fost surprins de această execuție, iar scorul a devenit 1-1.

Sursă foto: UEFA/Euro2024

În partea a doua a meciului dintre Danemarca și Anglia, nici Kasper Hjulmand, nici Gareth Southgate nu au făcut vreo schimbare la pauză și au continuat cu aceeași echipă de start în repriza a doua a jocului. Jucătorii lui Kasper Hjulmand au avut o primă oportunitate de a marca imediat după reluarea jocului, dar portarul englez a reușit să înlăture pericolul.

Phil Foden vine din partea dreaptă a terenului, pătrunde în centru și trimite mingea puternică spre poarta lui Kasper Schmeichel. Execuția de la marginea careului a lovit bara laterală și a ieșit din zona de acțiune a britanicilor, astfel faza s-a încheiat cu o ratare incredibilă., fiind o ocazie imensă pentru Anglia.

La jumătatea celei de a 2-a reprize, au avut loc schimbări Phil Foden, Harry Kane și Bukayo Saka au fost înlocuiți de Eze, Ollie Watkins și Jarrod Bowen, fiind considerată pentru cei trei drept o ”pedeapsă” de către comentator.

Danemarca a avut mai multe ocazii de gol, însă toate acestea au fost apărate, Damsgaard a primit mingea la 30 de metri de poartă și a executat un șut imediat spre poarta englezilor, dar Pickford reușește să prindă mingea și să mențină scorul neschimbat. Încă un șut dat de către Hojbjerg care a încercat să marcheze din afara careului. Chiar dacă mingea a fost deviată, Pickford s-a poziționat bine și a îndepărtat pericolul.

În ultimele minute ale meciului, danezii au încercat să doboare apărarea Angliei, dar, din nefericire pentru aceștia, șutul dat către Pickford, a fost la câțiva metrii de poartă, trecând puțin peste bară.

Sursă foto: Instagram/433

Danemarca și Anglia se confruntă în Grupa C, grupă foarte strânsă, având în vedere că mai devreme Slovenia și Serbia au terminat la egalitate, cu scorul de 1-1. Meciul de pe terenul Deutsche Bank Park din Frankfurt va fi arbitrat de portughezul Artur Soares Dias.

Echipele de start

 Danemarca ( 3-4-1-2): Wind, Højlund, Eriksen, V. Kristiansen, Højbjerg, Hjulmand, Mæhle, Vestergaard, Christensen, Andersen, Schmeichel(GK., C.)

Rezerve: Bah A., Bruun Larsen J., Damsgaard M., Dolberg K., Dreyer A.,

Hermansen M., Jensen M., Kjaer S., Kristensen R., Norgaard C., Poulsen Y., Ronnow F., Skov Olsen A., Zanka.

Anglia ( 4-2-3-1): Kane(C), Foden, Bellingham, Saka, Rice, Alexander-Arnold, Trippier, Guehi, Stones, Walker, Pickford(GK.)

Rezerve: Bowen J., Dunk L., Eze E., Callagher C., Gomez J., Gordon A.,

Henderson D., Konsa E., Mainoo K., Palmer C., Ramsdale A., Toney I., Watkins O., Wharton A.

Lasă un comentariu