O femeie de 76 de ani a fost lovită de o mașină de poliție

0
94
Sursa : jurnalul.ro

O femeie de 76 de ani a fost lovită de o mașină de poliție, în dimineața zilei de 23 iunie. Incidentul a avut loc pe strada Jozsef Attila, în jurul orei 09:45, când femeia traversa strada printr-un loc nepermis.

Conducătorul autospecialei, un agent de poliție, a fost testat cu aparatul alcooltest imediat după incident, iar rezultatul a confirmat că nu consumase alcool, înaintea incidentului cu femeia în vârstă de 76 de ani.

O femeie de 76 de ani a fost lovită de o mașină de poliție

„În dimineața zilei de 23 iunie, în jurul orei 09:45, o autospecială de poliție care se deplasa pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, ajunsă pe strada Jozsef Attila a surprins și accidentat o femeie de 76 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis”, a declarat IPJ Covasna.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Agentul de poliție a fost supus și recoltării de probe biologice pentru determinarea cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului, pe care l-a provocat.

Lasă un comentariu