Zi mare pentru Radu Drăgușin

0
91

sursa imaginii: Instagram

Internaționalul român, Radu Drăgușin, este curtat de echipe importante în această perioadă de mercato, iar conducerea genovezilor i-a fixat prețul. Nu mai puțin de 30 de milioane de euro este suma cerută de „grifoni”, iar echipele intrate pe fir sunt Tottenham și Napoli.

Tottenham părea să fie echipa favorită pentru transferul lui Drăgușin, dar Napoli, campioana en-titre, a venit cu o ofertă de 20 de milioane de euro, plus 2 jucatori: Alessandro Zanoli și Leo Ostigard, oferta fiind pe placul celor de la Genova.

Londonezii nu renunță la Drăgușin

După ce prima ofertă de 18 milioane de euro, făcută de Tottenham a fost refuzată de către conducerea Rossoblu, londonezii vin cu o nouă ofertă, de data aceasta în valoare de 27 de milioane de euro. În cazul în care Radu Drăgușin va fi transferat cu mai mult de 19 milioane de euro, acesta va deveni cel mai scump fotbalist român din istorie, depășindu-l pe Adrian Mutu, care a fost cedat la Chelsea de către Parma pentru suma de 19 milioane de euro, în anul 2003.  

Radu Drăgușin este în prezent cotat la suma de 20 de milioane de euro conform transfermarkt, fiind românul cu cea mai mare cotă de piață la ora actuală. Acesta a înregistrat 22 de partide pentru Genoa în acest sezon, unde a reușit să înscrie 2 goluri și să ofere o pasă decisivă.

Lasă un comentariu