„Ready for Life Camp” organizează cea de-a patra ediție a Taberei de Iarnă

0
177

„Ready for Life Camp” a dat startul înscrierilor pentru participarea în Tabăra de iarnă 2024: schi și snowboard. Tabăra se află la cea de-a patra ediție și se adresează tuturor copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6-17 ani.

„Ready for Life Camp” organizează și în această iarnă o tabără pentru copiii și tinerii pasionați de sport, zăpadă și care sunt gata să „alunece” pe pârtie. Înscrierile au început deja pe site-ul oficial al gazdei organizatoare, unde găsiți mai multe detalii, cu privire la transport, cazare, activități care se vor desfășura, preț și documente necesare pentru a putea participa.

Pe lângă schi și snowboard-ing, participanții vor avea parte și de ateliere de teatru, impro, public speaking, ateliere de creație, acordarea primului ajutor, dezvoltare personală. Locațiile de anul acesta sunt Poiana Brașov și Râșnov, iar cei care vor lua parte la Tabăra de iarnă vor fi organizați pe categorii. Vor fi grupe, nu numai pentru avansați, ci și pentru începători și inițiați.

„În taberele de iarnă, copiii au ocazia să învețe ori să își perfecționeze competențele de schi sau snowboard, desfășurând în același timp și activități specifice taberelor – ateliere la pensiune, excursii, vizite, jocuri de echipă, seri tematice. Așadar, indiferent dacă sunt inițiați sau nu în schi sau snowboard, copiii se pot înscrie în tabăra de iarnă, specificând nivelul lor aproximativ de pregătire și optând pentru unul dintre cele două sporturi. Oferim echipamentul necesar de protecție pe pârtie, iar în urma evaluării competențelor lor de către instructorii noștri – monitori, copiii vor lucra pe grupe, câte 4-5 ore/ zi, respectând condițiile lor particulare de vârstă, rezistența la efort, temeri, nevoi.

Am ales cel mai vast domeniu schiabil din țara noastră și cea mai renumită stațiune pentru practicarea sporturilor de iarnă – Poiana Brașov, unde copiii pot experimenta urcarea cu banda rulantă, teleschiul, dar și cu telescaunul și telegondola”, a declarat Anca Bunăiașu, organizator.

Nu numai copiii, ci și părinții acestora le-au transmis organizatorilor faptul că au fost mulțumiți de taberele înființate, revenind sezoane de-a rândul să ia parte la distracție.

„Faptul că marea majoritate a copiilor revin, nu doar an de an, ci și sezon de sezon, este dovada clară că s-au simțit bine și doresc să retrăiască experiența într-un mediu sigur, care le-a creat amintiri plăcute. Copiii care au experimentat o tabără „Ready for Life” o așteaptă cu nerăbdare pe următoarea, în care, uneori, doresc să aducă și alți prieteni pe care să îi facă fericiți.  

De fiecare dată, revederea cu instructorii „Ready for Life” le aduce mare bucurie, bucurie pe care și noi o împărtășim, căci aceste emoții și experiențe sunt de fapt motorul și cheia întregului proces.

În același timp, părinții ne-au transmis mereu feedback-uri pozitive, apreciind implicarea și atenția specială pe care o acordăm fiecărui copil în parte, dar și informațiile clare și planificarea detaliată a activităților pe parcursul taberelor noastre”, a adăugat Anca Bunăiașu.

Cum îi ajută pe copii astfel de tabere?

„Participând la o tabără, copiii devin mai autonomi, învață să ia decizii, își stimulează respectul și curajul, dezvoltă mai multă încredere în sine și în ceilalți, se confruntă cu mai multe situații de negociere, de susținere a punctului de vedere, de asumare și de acceptare, fiind mereu încurajați să colaboreze și să lucreze în echipă. De asemenea, au multe oportunități de a se valorifica, de a-și manifesta creativitatea sau capacitățile de lider, de a propune și de a avea inițiativă”, a conchis organizatoarea.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul: https://readyforlifecamp.ro/tabara-de-iarna/

Lasă un comentariu