Real Madrid a decis! Ce fotbalist a intrat în atenția albilor

0
97

sursă foto: facebook Real Madrid

Real Madrid întâmpină probleme în sectorul defensiv în acest sezon, din cauza accidentărilor serioase ale lui Eder Militao (26 de ani) și David Alaba (31 de ani). Având incertitudinea asupra formei în care se vor recupera cei doi fundași accidentați, Real Madrid evită riscurile și a decis să-și orienteze atenția către un nou jucător pentru postul de fundaș central: Leny Yoro (18 ani) de la Lille.

Conform Marca, interesul celor de la Real Madrid pentru Leny Yoro s-a concretizat, iar clubul din capitala Spaniei este decis să-l aducă pe Santiago Bernabeu în vară. PSG și Liverpool manifestă, de asemenea, interes în achiziționarea jucătorului.

Jucătorul este conștient de interesul ,,galacticilor”, iar clubul i-a solicitat fundașului central francez să nu-și prelungească contractul cu Lille. Aceasta are scopul de a exercita presiune asupra clubului, în speranța că formația franceză va fi dispusă să negocieze pretențiile financiare.

sursă foto: instagram Leny Yoro

Leny Yoro se află în ultimul an de contract cu Lille, având expirarea programată în vara anului 2025. Cota de piață a fundașului central francez este evaluată la 25 de milioane de euro, conform informațiilor furnizate de site-ul specializat Transfermarkt. În palmaresul său pentru prima reprezentativă a lui Lille, echipa la care a fost format, se regăsesc 42 de meciuri, cu trei goluri și o pasă decisivă înregistrate în acest interval.

Lasă un comentariu