Sari la conținut
Home » Știri » Real Madrid renunță la Balonul de Aur

Real Madrid renunță la Balonul de Aur

Sursa imaginii: Instagram

Trei galactici sunt puși pe lista neagră de Florentino Perez. Președintele clubului spaniol refuză să prelungească contractele mai multor jucători, iar printre aceștia se numără Luka Modric, Lucas Vasquez și Nacho Fernandez, potrivit http://fichajes.net.

Deși au un istoric de peste un deceniu la Real Madrid, cei trei jucători trebuie să accepte că aventura lor pe Santiago Bernabeu se încheie în vară. Unul din motivele care stau la baza deciziei lui Perez este vârsta jucătorilor, fiind deja cunoscut la nivel mondial că președintele vicecampioanei Spaniei nu reînnoiește prea des contractele celor trecuți de 30 ani.

În ciuda voturilor acordate de suporteri la începutul primului său sezon la Real Madrid, Luka Modric a fost încoronat cu balonul de aur în anul 2018, după un sezon în care a câștigat Champions League și a jucat finala Campionatului Mondial.

Din 2012 și până în prezent, croatul a jucat 509 meciuri, marcând 38 de goluri și având 81de assisturi.

Cunoscut pentru polivalența sa, Vasquez se poate lăuda cu 34 de goluri și 60 de assisturi în cele 331 de meciuri jucate.

Deși nu a fost titular incontestabil, Nacho Fernandez a devenit căpitanul echipei vara aceasta, după plecarea lui Karim Benzema. Fundașul spaniol a reușit, de-a lungul timpului, să marcheze 16 goluri și nouă assisturi în cele 338 de meciuri jucate.

Lasă un comentariu

Numele Paginii Tale