România înfrântă de Belgia la EURO 2024: scor final 2-0. Tricolorii au ratat ocazii importante, iar apărarea belgiană a fost de netrecut.

0
92
SURSA FOTO: www.uefa.com

În meciul dintre România și Belgia de la EURO 2024, Belgia a reușit să marcheze de două ori, ducând scorul la 2-0. România a fost înfrântă, a avut câteva ocazii, dar nu a reușit să treacă de apărarea Belgiei.

România înfrântă de Belgia la EURO 2024: scor final 2-0. Tricolorii au ratat ocazii importante, iar apărarea belgiană a fost de netrecut.

Prima repriză debutează cu ghinion pentru tricolori, deoarece belgienii intră în atac, Romelu Lakaku pasează, iar Youri Tielemans marchează.

Prima ocazie a tricolorilor a venit în minutul 5, după ce Radu Drăgușin a primit o centrare precisă de pe partea stângă a terenului, însă tricolorul nu a reușit sa marcheze deoarece portarul belgienilor a respins peste poarta. În minutul 19 este salvator pentru tricolori deoarece a respins o ocazie important a belgienilor.

Fostul portar de la FCSB, Florin Niță, a salvat România de 3 ori, astfel anulând șansele belgienilor de a marca, iar scorul rămâne menținut de la începutul meciului.

În repriza a doua, Romelu Lukaku, preia o pasă precisă și trimite un șut de neoprit de la marginea careului, dar acesta este considerat ofsaid. După golul anulat al Belgianului, Edi Iordănescu a făcut primele mutări în minutul 68, iar imediat, după câteva secunde Denis Man scapă singur cu portarul, însă tricolorul nu reușește să trimită mingea în poartă, fiind cea mai mare ocazie a României de până acum. Un șut în partea dreaptă a porții a lui Florin Niță, în minutul 68 Kevin De Bruyne înscrie cu un șut în colțul drept cu o pasă venită de la coechipierul său, Koen Casteels.

În cele din urmă, Belgia îi învinge pe tricolori, Florin Niță nu le-a făcut față lui Kevin De Bruyne și Youri Tielemans.

Lasă un comentariu