România Triumfă în Debutul la Campionatul European și Se Pregătește pentru Duelul cu Belgia

0
137

Sursă imagine: FRF

România a obținut o victorie impresionantă în meciul său de debut la Campionatul European de Fotbal, învingând Ucraina cu scorul de 3-0.


Echipa se pregătește acum pentru următorul test. După ce s-au întors luni seara în cantonamentul din Würzburg, jucătorii naționalei s-au odihnit pentru a se recupera după efortul depus în meciul contra Ucrainei, iar marți seara au avut un nou antrenament programat. La antrenamentul de la Akon Arena, stadionul de antrenament al naționalei, doar 14 jucători au fost prezenți pe teren, în timp ce ceilalți au rămas la hotel pentru a urma un program de recuperare. Cei 11 titulari din meciul cu Ucraina, împreună cu Valentin Mihăilă, s-au pregătit separat.

România va întâlni Belgia în al doilea meci al Grupei E de la Campionatul European, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00.

Sesiunile de antrenament ale jucătorilor români au inclus sprinturi și exerciții cu mingea concentrate pe preluări și tranziții rapide. De miercuri, selecționerul Edward Iordănescu va avea întregul lot la dispoziție pentru a pregăti intens cel de-al doilea meci de la EURO împotriva Belgiei. În timp ce România a început competiția perfect, naționala Belgiei, condusă de Domenico Tedesco, a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața Slovaciei, cu scorul de 0-1.

Lasă un comentariu