Scoția – Ungaria, 0-1. Lupta pentru locul 3 în grupa A

0
68

În prima repriză a meciului dintre Scoția și Ungaria, echipa maghiară a avut cele mai importante oportunități de a marca goluri. Primul moment al meciului a aparținut Ungariei, când Bolla a șutat puternic de la distanță, dar portarul scoțian Gunn a reușit să prindă mingea în doi timpi.

Ungaria a continuat să preseze, iar Sallai a încercat să înscrie cu un șut puternic, dar mingea trecând cu mult peste poartă. La finalul primei reprize, echipa maghiară a fost aproape de a deschide scorul din nou.

Szoboszlai a trimis o pasă precisă către Orban, care a reușit să lovească mingea cu capul, dar aceasta a lovit bara, ratând astfel cea mai mare oportunitate a primei părți.

De asemenea, în prelungirile reprizei, Szoboszlai a încercat un șut puternic, dar și acesta a trecut mult peste poartă. În ciuda eforturilor lor, Ungaria nu a reușit să transforme oportunitățile în goluri, iar scorul a rămas neschimbat la pauză.

Sursă foto: UEFA/Euro 2024

Repriza a doua a meciului dintre Scoția și Ungaria a început fără modificări în echipele de start. Fondul sonor a fost dominat de suporterii scoțieni, dar Ungaria a continuat să fie periculoasă.

Sallai a avut o șansă dar șutul său din interiorul careului a fost prins fără probleme de Gunn.

McTominay a primit un cartonaș galben pentru un fault dur, ceea ce înseamnă că va rata meciul din optimi dacă Scoția se califică.

Scoția a avut și ea ocazii, McGinn pătrunzând periculos în careul advers, iar Che Adams ratând o șansă importantă după o acțiune individuală.

Szoboszlai a trimis o centrare bună în careu pentru Bolla, dar lovitura de cap a lui Dadai a trecut peste poartă.

Ungaria a cerut un penalty, când portarul Gunn s-a ciocnit violent cu un coechipier și un adversar, incident ce l-a lăsat pe Barnabas Varga inconștient pe teren.

În minutul 88, Schafer a șutat pe colțul scurt, dar Gunn a reușit să pareze. Câteva minute mai târziu, Csoboth a lovit bara după un contraatac rapid.

În minutul 90+10, Ungaria a marcat golul victoriei prin Kevin Csoboth, după o centrare a lui Sallai, încheind astfel meciul cu un gol decisiv în prelungiri.

Echipele de start:

Scoţia: Gunn – Ralston, Hendry, Hanley, McKenna, Robertson – McGinn, Gilmour, McGregor, McTominay – Adams
Rezerve:Armstrong, Christie, Clark, Conway, Cooper, Forrest, Jack, Kelly, McCroire, McLean, Morgan, Shankland, Taylor

Ungaria: Gulacsi – Botka, Orban, Dardai – Bolla, Styles, Schafer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga
Rezerve: Adam, Balogh, Csoboth, Dibusz, Fiola, Gazdag, Horvath, Kata, Kleinheisler, Lang, Nagy A. , Nagy Z., Nego, Szalai, Szappanos

Citește și: Anglia – Danemarca, scor final 1-1. Englezii așteaptă ultima etapă pentru a obține victoria!

Lasă un comentariu