Sari la conținut
Home » Știri » „Telenovela” Radu Drăgușin a luat sfârsit. Jucătorul român va evolua în Premier League

„Telenovela” Radu Drăgușin a luat sfârsit. Jucătorul român va evolua în Premier League

sursa imaginii: Instagram Fabrizio Romano
Radu Drăgușin și-a respectat pactul inițial cu Spurs, iar acesta se pregătește să zboare către Londra. După lungi negocieri, Genoa a ajuns, în cele din urmă, la un acord cu Tottenham, în cursul zilei de azi, 10 Ianuarie. Se pare că londonezii vor achita suma cerută de către cei de la Genoa: 30 de milioane de euro plus fundașul Djed Spence, care va evolua pentru „ grifoni” sub formă de împrumut până la sfârșitul acestui sezon, conform Jurnalistului Fabrizio Romano. Contractul lui Drăgușin cu Tottenham se va întinde până în anul 2029, iar salariul net primit de fotbalist va fi de aproximativ 3 milioane de euro pe an.

 Stoperul român a fost foarte aproape de a evolua în Anglia, încă din perioada adolescenței, dar Dragușin a refuzat-o pe Chelsea în detrimetul lui Juventus, scrie The Sun.

„Drăgușin putea fi o vedetă pe tărâmurile noastre mai devreme, dar a refuzat-o pe Chelsea, când era adolescent, pentru a semna cu Juventus. Este făcut din material de sportiv, ambii lui părinți fiind sportivi de elită în patria lor, în timp ce iubita lui, fermecătoarea Ioana Stan, este o arhitectă aspirantă, care trăiește viața de vis a unei iubite de fotbalist”, spune The Sun.

Tricolorul a fost foarte disputat în aceasta perioada. Bayern, campioana Germaniei, a intrat și ea în cursa pentru Drăgușin, însă bavarezii nu au făcut o ofertă concretă, știind dorința jucătorului de a evolua în Premier League. Aceștia s-au reorientat către Kevin Danso, jucătorul celor de la Lens.

Nou record stabilit de Drăgușin

Radu Dragușin devine cel mai scump transfer din istoria României. Fundașul pentru care Spurs plătește 30 de milioane de euro a doborât recordul lui Adrian Mutu, care îl deținea încă din anul 2003, de când a fost cumpărat de Chelsea.

Lasă un comentariu

Numele Paginii Tale