Transfer de 99 de milioane de euro. Manchester City continuă să facă valuri pe piaţa transferurilor

0
112
Transfer de 99 de milioane de euro

Managerul Pep Guardiola pare hotărât să aducă încă un nume de marcă în echipa sa printr-un transfer de 99 de milioane de euro. Ultima țintă fiind Bruno Guimaraes (26 de ani), mijlocașul central de la Newcastle United. Acesta fiind considerat unul dintre cei mai talentați jucatori din Premier League.

Transfer de 99 de milioane de euro


Presa internațională dezvăluie că Manchester City nu ezită să tragă de buzunar și să ofere o sumă imensă pentru a-i convinge pe cei de la Newcastle să-l lase pe Guimaraes să plece.
”Coțofenele” nu vor să renunțe prea ușor la sud-american și cer o sumă uriașă. 85 de milioane de lire sterline, adică puțin peste 99 de milioane de euro, spune Fichajes.

Bruno Guimaraes s-a alăturat lui Newcastle United în 2022, printr-o tranzacție de 42 de milioane de euro. De atunci, s-a impus rapid în echipă, devenind o prezență constantă în primul 11.

Dacă acest transfer se va finaliza prin suma cerută, Bruno Guimaraes va deveni al doilea cel mai scump jucător din istoria lui Manchester City, după Jack Grealish, achiziționat de la Aston Villa pentru 117,5 milioane de euro. Brazilianul are un contract valabil până în 2028 cu Newcastle United de 85 de milioane de euro.

În actualul sezon, Guimaraes a jucat în 40 de meciuri pentru Newcastle, contribuind cu trei goluri și șapte pase decisive în toate competițiile.

Lasă un comentariu