Ucraina – Slovacia 2-1. Un duel decisiv pentru grupa României câștigat de către Ucraina

0
105

În prima repriză, Slovacia a deschis scorul datorită golului marcat de către Ivan Schranz, care a învis portarul de la Ucraina, Trubin, după mai multe încercări date de către ucrainieni, aceștia au reușit să domine meciul.

Ucrainienii, s-au ținut bine și ei, Yarmolenko a avut o șansă foarte mare de a egala meciul, însă balonul a lovit bara, iar, din lovitură liberă, Zinchenko a trimis mingea pe poartă dar Dubravka a respins.

Slovacia a avut parte de patru ocazii, dar, au reușit să obțină un singur gol, astfel scorul final după cele 45 de minute, dintre Ucraina și Slovacia este de 0-1.

Sursă foto: UEFA /Euro 2024

În repriza a doua a partidei de Euro 2024 dintre Slovacia și Ucraina, Ucraina a fost dominatoare și a reușit să înscrie două goluri decisive.

Mykola Shaparenko a deschis scorul pentru Ucraina după ce a primit o pasă excelentă în careu de la Oleksandr Zinchenko.

Slovacia a încercat să răspundă prin introducerea unor jucători noi, Benes și Strelec, în locul lui Duda și Bozenik.

Ucraina, la rândul său, a făcut și ea schimbări, aducându-i pe teren pe Yaremchuk și Zubkov în locul lui Dovby și Yarmolenko.

Yaremchuk a marcat al doilea gol pentru Ucraina, fiind asistat de Shaparenkom, echipa ucraineană a continuat să-și optimizeze jocul prin înlocuirea lui Mudryk și Brazhko cu Malinovsky și Sydorchuk.

Slovacia a mai făcut o schimbare, introducându-l pe Sauer în locul lui Schranz. Ucraina a încheiat meciul cu o victorie de 2-1.

Echipele de start

Ucraina: Trubin – Tymchyk (GK), Zabarnyi, Matviyenko, Zinchenko – Shaparenko, Brazhko – Yarmolenko(C), Sudakov, Mudryk – Dovbyk 

Rezerve: Bondar, Bushchan, Konoplya, Lunin, Malinovsky, Mykhaylichenko, Mykolenko, Stepanenko, Svatok, Sydorchuk, Talovierov, Tsygankov, Vanat, Yaremchuk, Zubkov

Slovacia: Duvravka – Pekarik (GK), Vavro, Skriniar (C), Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin 

Rezerve: Benes, Bero, De Marco, Duris, Gyomber, Hrosovsky, Kosa, Obert, Ravas, Rigo, Rodak, Sauer, Strelec, Suslov, Tupta 

Citește și: România Triumfă în Debutul la Campionatul European și Se Pregătește pentru Duelul cu Belgia

Lasă un comentariu