Universitatea Craiova pornește cu stângul spre Sibiu. Probleme pentru primul meci din Campionat

0
167
Universitatea Craiova pornește cu stângul spre Sibiu
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova întâmpină probleme, în ceea ce privește deplasarea către Sibiu. Partida pe care ,,alb-albaștrii” urmează să o dispute cu cei de la FC Hermannstadt impune încă 100 de km în plus pentru “lei” și pentru suporterii craioveni.


Lucrările pentru autostrada Sibiu-Pitești au închis Valea Oltului pe o perioadă de o lună, respectiv 8 iulie-9 august.
Ministrul Transporturilor și Infrastructurii , Sorin Grindeanu, consideră blocajul Văii Oltului imperios necesar pentru a se putea realiza lucrările pentru autostradă.

Universitatea Craiova pornește cu stângul spre Sibiu. Probleme pentru primul meci din Campionat

„În această lună, din 8 iulie până în 9 august, vor fi făcute aceste lucrări absolut necesare pentru a realiza autostrada Sibiu-Piteşti. Sigur, mă aştept la cunoscători care vor critica acest lucru. Nu există altă variantă”, a declarat Sorin Grindeanu.

Astfel, circulația pe Valea Oltului este complet inaccesibilă șoferilor între orele 06:00-20:00. Suporterii din SuperLigă sunt astfel obligați să evite ruta Râmnicu Vâlcea-Sibiu și să găsească alte variante.
Trupa lui Costel Gâlcă a solicitat să joace în deplasare primul meci, din cauza lucrărilor de montare a gazonului pe stadionul “Ion Oblemenco”, însă se pare că lucrările de la nivel național nu le sunt deloc prielnice.
Din lipsa disponibilității zborurilor charter, jucătorii Universității Craiova sunt obligați să se deplaseze cu autocarul spre stadionul Municipal din Sibiu, însă nu se știe deocamdată ruta pe care o vor alege.

Ce variante de deplasare au “leii din Bănie”? Suporterii, la fel de afectați

Distanța Craiova-Sibiu este de 230 de kilometri, asta dacă deplasarea se face pe Valea Oltului. Astfel, cu ajutorul unei mașini, timpul petrecut pe drum ar fi undeva la 3 ore și 40 de minute.
Cum situația dată obligă la o alternativă de deplasare, Valea Jiului este cea pe care oltenii o au. Timpul petrecut pe șosele însă, diferă considerabil. Distanța traseului pe această rută crește la 360 de km, deci undeva la aproximativ 5 ore de stat în mașină. Această rută implică orașele Filiași, Târgu Jiu, Petroșani, Hațeg și Deva, de unde se intră pe Autostrada A1.
Suporterii pot alege să parcurgă traseul pe Transalpina, unde vor avea destul timp să admire peisajul, călătoria durând aproximativ 5 ore și 20 de minute.

Schimbări pentru formația lui Costel Gâlcă. Antrenorul oltenilor, de la agonie la extaz

Conform Fanatik, Costel Gâlca a primit, atât vești bune, cât și mai puțin bune, în ceea ce privește partida cu FC Hermannstadt. Se pare că Ștefan Baiaram, Jovan Markovic și Ștefan Vladoiu ar putea fi în lotul Universității Craiova. Pe de altă parte, Nicușor Bancu, Anzor Mekvabishvili și Vladimir Screciu nu pot performa pentru “alb-albaștrii”.

Lasă un comentariu