Sari la conținut
Home » Știri » Ursul păcălit de vulpe: înșelătorie cu brelocuri, pe internet

Ursul păcălit de vulpe: înșelătorie cu brelocuri, pe internet

Povestea „Ursul păcălit de vulpe” revine în viața reală, după ce s-a constatat că plăci metalice asemănătoare brelocurilor, obținute din tancurile rusești distruse de soldații ucraineni, au umplut internetul sub pretextul unui act caritabil. Cumpărătorii sunt atrași, deoarece cred că o parte din bani vor merge către Unicef SUA.

Conform Organizației mondiale care ajută copiii, nu există o astfel de campanie în curs, iar totul pare a fi o înșelătorie pusă la cale de site-ul autumn-luxey.com.

O așa-zisă „ofertă” le ia oamenilor ochii, astfel că plăcile sunt puse la vânzare cu prețul de 15,62 euro, reduse față de prețul inițial de 45 euro. Pe site, descrierea și imaginile spun că este vorba despre metal care provine de la vehicule blindate rusești.

Cutia care le conține, le „vinde” sub sloganul publicitar: „Made în Russia, recycled in Ukraine”, adică fabricat în Rusia, reciclat în Ucraina.

Potrivit motoarelor de căutare Google, site-ul nu prezintă deloc siguranță, iar cei de la asociația Unicef declară că nu știu nimic despre această inițiativă.

Lasă un comentariu

Numele Paginii Tale