Victorie zdrobitoare pentru Portugalia. Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes strălucesc în meciul cu Turcia

0
96

În meciul dintre Portugalia și Turcia, Portugalia a arătat o formă impresionantă pe tot parcursul partidei. Au deschis scorul prin goluri bine executate, inclusiv unul realizat de Bruno Fernandes după o pasă excelentă de la Cristiano Ronaldo. Apărarea portugheză a fost impenetrabilă, reușind să respingă toate încercările Turciei de a marca. La final, Portugalia a încheiat meciul cu o victorie clară.

Victorie zdrobitoare pentru Portugalia. Cristiano Ronaldo și Bruno Fernandes strălucesc în meciul cu Turcia

În prima repriză, Portugalia a deschis scorul în minutul 25, printr-un gol marcat de Bernardo Silva, care a finalizat o pasă precisă din partea coechipierului său, Cristiano Ronaldo. Turcia a avut ghinion și și-a dat un autogol marcat de fundașul turc Samet Akaydin în minutul 40, mărind astfel avantajul portughezilor.

Deși Turcia a încercat să revină în joc, apărarea Portugaliei a fost solidă, și își menține avantajul până la pauză.

În repriza a doua a meciului între Portugalia și Turcia, acțiunea s-a intensificat încă de la început. Portugalienii și-au mărit avantajul în minutul 55, când Cristiano Ronaldo a efectuat o pasă decisivă către Bruno Fernandes, care a marcat al doilea gol al echipei sale.

Eforturile Turciei în goana de a reduce handicapul au fost în zadar, deoarece apărarea Portugaliei a fost foarte solidă.
Aceasta a dominat controlul mingii și au gestionat avantajul obținut din prima repriză.

Pe măsură ce meciul a avansat, Portugalia și-a menținut concentrarea și ritmul, continuând să pună presiune pe defensiva Turciei. Meciul a ajuns la final, cu un scor de 3-0 pentru Portugalia, astfel consolidându-si poziția în grupa lor.

Lasă un comentariu