Prima dragoste nu se uită niciodată. Arturo Vidal, revenire la Colo-Colo

0
114

sursă foto: instagram Colo-Colo

Arturo Vidal, în vârstă de 36 de ani, s-a reîntors după 17 ani, la Colo-Colo, echipa care l-a propulsat în fotbalul profesionist. După un an de colaborare cu Atletico Paranaense, Vidal a revenit la prima dragoste. Fotbalistul va putea debuta pentru Colo-Colo, la 14 februarie, în Supercupă. El are în prezent 142 de meciuri jucate pentru Naționala lui Chile și 34 de goluri marcate.

Fotbalist sau rege? Prezentare regală pe Estadio Monumental

Arturo Vidal nu a apărut orișicum pe stadionul chilienilor, ci și-a făcut o intrare desprinsă din filmele de la Hollywood. Mijlocașul lui Colo-Colo a aterizat cu elicopterul pe gazonul echipei, după care a făcut un tur al arenei, călare pe un cal negru și îmbrăcat, precum Regele Arthur al Marii Britanii.

sursă foto: instagram Colo-Colo

Zeci de mii de oameni au venit să-l vadă pe Vidal

La prezentarea lui Arturo Vidal, fotbalistul desemnat în 2013 ca fiind al 11-lea cel mai bun jucător de fotbal din lume, de către Bloomberg, a fost de față o mare de oameni. Nu mai puțin de 35.000 de suporteri au umplut stadionul lui „el Cacique”, ceea ce l-a emoționat foarte tare pe chilian.

„Aș minți dacă aș spune că am visat vreodată la așa ceva. A fost cu adevărat minunat să văd stadionul plin. Nu știu dacă așa ceva s-a văzut în altă țară. Le sunt recunoscător suporterilor. Se știe că ei iubesc pe cineva mai mult, atunci când e în străinătate și nu în ​​propria ţară, dar astăzi văd că nu este cazul. M-au făcut să simt asta.

Eu am fost primul care a călărit un cal aici, pe terenul lui Colo Colo”, a declarat Arturo Vidal la finalul prezentării.

Este bine de știut faptul că Vidal nu este primul care a călărit un cal pe arena lui Colo-Colo. Același lucru s-a întâmplat și în 1999, la prezentarea antrenorului Nelsinho Baptista.

Lasă un comentariu